Чад Майкъл Мъри

Дата и място на раждане: 24 август 1981, Бъфало, Ню Йорк, САЩ

Рождено име: Чад Майкъл Мъри

Височина: 183 см

Партньорка: Кензи Далтън

Предишни партньорки: София Буш

Семеен статус: Сгоден.

Любопитно:

  • Започва работа на десет като продавач на вестници.
  • Любими изпълнители: Incubus, Франк Синатра, Джеймс Браун.
  • Любим филм: „Боен клуб".
  • Казва, че, ако не е станел актьор, е щял да бъде педиатър.
  • Има четирима братя и една сестра. Майка им ги изоставя, когато Чад е на десет.

Кратка биография:

Чад се радва на вниманието на публиката от ранни години. Пред голямата си фамилия той от малък изнася представления и пее песни, а по-късно тръгва по стъпките на професионалния спорт. Когато е на 15, се контузи и му съобщават, че няма да може да се състезава повече. Медицинската сестра в болницата го съветва да се пробва като модел. Кариерата му като такъв отпушва за него пътя към Ню Йорк и известността.
През 1998 г. Чад вече снима реклами за Sketchers, Tommy Hilfiger и Gucci. По това време той вече се оглежда и за роли в телевизията и киното. С неговата външност предложенията не закъсняват. Мъри се появява в няколко сериала, включително Gilmore Girls и „Кръгът на Доусън". Лицето му става познато и от малкия, и от големия екран и бързо се превръща в тийнейджърски любимец.

Ролята, която го запраща завинаги в сърцата на тийнейджърките, е тази на Лукас Скот от сериала „Самотно дърво на върха". На снимачната площадка на този сериал чаровникът среща и любовта. Първо в лицето на колежката му София Буш, за която се жени на 23-годишна възраст. Явно е толкова млад за брак, че самият той се разплаква на сватбата си. Брачното щастие трае по-малко от половин година и връзката е анулирана. По-късно Чад повтаря опита с друга колежка, играла епизодична роля на мажоретка в същия сериал - датчанката Кензи Далтън. Те са сгодени от 2006 г.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Най-големите мислители в зодиака
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене