Графа: С Мария мислим за второ дете

Сигурно малко от вас са си представяли Графа в смокинг за бални танци или в българска народна носия, но Dancing Stars този сезон ни го представи и в тази светлина. „Чувствам се много добре в това шоу - разказва Влади. - Никога не съм участвал в нещо подобно и ми е суперприятно и интересно. Аз много исках да се науча да танцувам и мисля, че това шоу ще е доста полезно за сценичното ми поведение."

 

По отношение на това дали е очаквал да бъде част от подобно предаване певецът признава, че получил покана още за първия Dancing Stars, но не приел, защото нямал възможност. „Сега се съгласих, защото форматът ми харесва. Суперпозитивен е. Важен е и фактът, че в него няма парична награда, защото това би навредило на шоуто. Когато става въпрос за пари, нещата се развалят."


Репетициите не притесняват особено певеца, но покрай тях не му остава време за любимите му занимания. „От доста време например играя бокс и така поддържам формата си, но сега абсолютно съм се отдал на танците. А и боксът е доста груб спорт, в него раменете се сковават и би ми попречил на стойката за определени танци. Преди Dancing Stars нямахме време да се подготвим физически за разлика от предишния сезон, но мисля, че всички двойки се справят добре и са суперразнообразни. За сега съм впечатлен от Бианка Панова и Мадлен Алгафари. Както и от Краси Радков - той е страхотен шоумен."
Заради пет-шестчасовите репетиции на ден Графа е

свалил цели пет килограма

Казва, че много се старае и постепенно придобива повече увереност в себе си. „Не съм много пластичен, но полагам усилия и се понаучих. Даже се запалих, интересно ми е. Може би ще продължа да се занимавам с това, но не точно с латиностила. Аз всъщност нямам много самочувствие за танците и много се спичам... и ми личи. Усещам го и искам някак да го преодолея." Според певеца една от причините да не танцува добре е, че бавните песни, които преобладават в репертоара му, „малко разглезват изпълнителя и някак тялото закърнява, иначе не съм мързелив, но бавните песи си ги обичам и ще продължа да ги правя". Оттук се заговаряме за музиката, разбира се, и за това, че освен танцовите занимания Графа не спира да работи.
Подготвя нов сингъл, както и свое едномесечно турне заедно с група „Акага". Феновете му могат да го чуят следващия месец в четирите най-големи града в България - Варна, Пловдив, Бургас и София. „Програмата е готина. Подготвили сме нови аранжименти на песните и турнето ще е взривяващо.

Доста ни е трудно обаче по време на кризата

Всички ни се учудват, че точно сега сме решил да правим турне, но исках да уважа феновете си, и то не само в София. Тръгваме без генерален спонсор, но пък имаме подкрепата на няколко организации и на медиите." Музикантът обещава, че парчетата няма да са много бавни и с „Акага" ще докажат в над два часа шоу, че ако се продават билетите, кризата няма значение. Освен всичко това Графа е и музикален продуцент на Маги Джанаварова и в момента работят по дебютния й албум. Издава и последното свое парче, което ще представи по време на турнето. „Песента се казва „Оставяш следи" и е много различна и жива. Направих я, повлиян от много стилове - арендби, поп, хаус. Другия месец ще снимаме и клипа."
Време е да си поговорим и за нещата от живота. Както знаете, миналия ноември Влади се ожени за любимата си жена Мария, а през април се роди синчето им Крис. Ето какво се случва с щастливото му семейство. „Всичко е много хубаво.

Добре си живеем

и сме много щастливи - споделя царят на баладите. - Но съм много зает напоследък и малко ми е гадно, че нямам време за тях. Виждам Крис само сутрин и вечер. Той е страхотен, много будно сладко момченце. Вече всичко разбира, усмихва се, впечатлява се. Сутрин ставам и гледам да отменя Мария, сменям му памперсите, играем си и заминавам на репетиции в залата. Много е игрив и в същото време е много послушен. Научихме го още от втората седмица да спи сам и дори забранихме на бавачката и на майка ми да го носят на ръце, за да не се разглезва. Много е важно, че се научи, защото сега по някакъв начин си е самодостатъчен и си се заиграва сам" - разказва младият татко.

Щастливото семейство е намерило време и за почивка през лятото. Тримата са разпускали заедно на морето. „При мен обаче зимата обикновено е много натоварена. За нас двамата с Мария пък почти не ни остава време - разказва Влади. - Е, поне веднъж в седмицата успяваме да излезем, което пак е нещо. Но гледаме да се прибираме рано, защото на другия ден не мога да танцувам. J Събота и неделя, ако е хубаво времето, тя води малкия с други майки с деца в парка и аз между репетициите отивам при тях. Гледам винаги, когато имам време, да сме заедно."


Оказва се, че Мария е решила да се откаже от майчинството си и работи още от третата седмица след раждането. Малкият е поверен главно на грижите на баба си и на бавачката. Майката на Влади пътува по 40 км до тук, защото родителите му не живеят в София, но пък обожава да е с внука си. Младото семейство планува, като порасне Крис още малко, да го оставят при баба и дядо през уикенда. Не мога да не попитам Графа и как го промени бащинството. „Може би станах малко по-организиран отпреди - споделя музикантът. - И преди вършех много неща, но сега някак по-добре ги степенувам по важност, защото семейството е на първо място. Сега заради Dancing Stars малко съм го пренебрегнал за съжаление, но гледам да съм пълноценен, колкото мога. Иначе бащинството ти дава друг смисъл на живота, много е странно. Малко клиширано ще прозвучи, но като ти се случи, разбираш. че не си единствен на този свят и егоизмът ти отива на заден план. Почваш да

виждаш света през очите на малкия

Много е хубаво... и времето започва да ти тече адски бързо. Аз не разбрах кога Крис стана на половин година. Но това е животът... смисълът на живота."
Любопитно ми е и дали щастливият татко вече е написал песен за синчето си. „Не, още не съм, но той ме вдъхновява определено... тепърва ще пиша още песни..." Ако му остане време... защото в края на разговора ни Влади признава, че с любимата му Мария мислят за второ дете. „Да, мислим, определено много искаме, само ще изчакаме още малко Крис да порасне. Аз сигурно ще се разтопя, ако имаме момиченце. Но каквото даде Господ."

Любопитно:

мечтая за: къща на морето
най-много в себе си харесвам: честността
обичам: семейството си
никога не пропускам: да кажа Благодаря
истинската любов за мене е: Мария
мисията на живота ми е: да правя музика
уморявам се от: лицемерието на хората
не ме е страх от: предизвикателства
трябва да престана да се: спичам
щастлив съм, когато: съм със семейството, на сцената, в студиото... абе щастлив човек съм
най-лошият ми навик: беше пушенето
прекалявам с: понякога с алкохола
ако съм невидим: ще вляза в банка и ще я обера

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Най-големите мислители в зодиака
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка

Напишете дума/думи за търсене