Хилари Дъф - красавица с изумителeн талант

 


Изпратено от Силвия Стойкова [[email protected]], гр.Харманли и Доника Сидерова [[email protected]]

 

Тя е млада,красива и преуспяла, тя е Хилари Дъф. За нея си струва и да се пише, и да се чете.

 

Винаги мила и усмихната, талантливо момиче със страхотен глас, Хилари Дъф, родена на 28 септември 1987-а в Хюстън, Тексас, е една от най-ярките холивудски звезди в момента. Тя започва кариера едва седемгодишна.На 10 години се снима в първият си филм „Каспър и Уенди", Даже да е била малка се е справила прекрасно, защото после е поканена за главната роля в сериала „Лизи Магуаяр". В него звучи и първата й песен „Не мога да чакам".

След двата сезона на сериала правят и филм на него - „Не се предавай". Филмът е тъжен, а тя толкова добре си играе ролята, че направо се просълзяваш. Първият й албум излиза през 2003-а и се казва Metamorphosis. В него има готини, бързи песни. Най-голям успех има с филма „Историята на Пепеляшка", където си партнира с Чад Майкъл Мъри. Снима се и заедно със Стив Мартин в двете части на филма „Деца на килограм".
В музикалната й кариера най-голям успех й носи албумът Dignity, от който са продадени 907 300 копия по целия свят .А в последният й албум Best of песните са найстина великолепни. Баладите те карат да плачеш, а бързите парчета - да танцуваш. През 2008-а Хилари се снима в хитови сериали като „Шепот от отвъдното", „Закон и ред", ще участва и в „Клюкарката".


Хилари с готовност се включва в много благотворителни каузи. Защитничка е и на правата на животните. През 2006-а помага на пострадали от урагана „Катрина".
Освен огромните си успехи в киното и музиката, Хилари създаде даже модна линия Stuff by Hilary Duff, която е предназначена за момичета от 8 до 16 години. И има своя марка парфюм With love и нов аромат Wrapped with love. Наистина едва ли има нещо, което Хилари, с присъщото си обаяние и талант, да не може да направи.

Болка
През 2001-а Хилари Дъф започва да се среща с певеца Аарън Картър, но се разделят, защото той и изневерява с най-добрата и приятелка. По-късно тя започва връзка с Джоел Маден, но през 2006-а се разделят. Същата година се разделят и родителите й тя излива мъката и болката си в песните Stranger и Gypsy Woman.

Любопитно за Хилари

  • Прякори : Хил , Джуси , Чистата Котка (така й казва сестра й) , Пчеличката (прякор,измислен от Джоел)
  • Истински цвят на косата: кафяв
  • Цвят на очите: лешников
  • Зодия : Везни
  • Зодия от китайския хороскоп: Заек
  • има по-голяма сестра Хейли
  • Домашни любимци : Чикита (женски дакел), Мейси и Грифин(померанци), Ремингтън (мъжко бордър коли) и Малкото Куче (женски фокс териер)

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Най-големите мислители в зодиака
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене