Раян Рейнолдс не умее да предлага

Ако още не сте гледали "Предложението", крайно време е. Както във всяка американска любовна история, и в него има по много: сладки ситуации, романтика и забавни реплики, но най-хубавото е, че почти непрекъснато можем да се наслаждаваме на сексапилния Раян Рейнолдс.

 

Раян играе Андрю - асистент в голямо издателство, който мечтае да стане редактор. Използвайки това, неговата шефка (в ролята Сандра Бълок) го заплашва, че ще срине кариерата му, ако той не се омъжи за нея. Не че тя е влюбена в него, просто е канадка и това е единственият й шанс да остане в САЩ. И така фалшивите годеници подготвят сватба... докато не се влюбят наистина.
Раян обаче има опит с

офертите за брак

и в живота. Той на няколко пъти стига до сватба с бившата си приятелка - по-възрастната от него Аланис Морисет. Двамата насрочват датата за нея, чак на петата година от връзката си. После обаче събитието се отлага и след известно време Раян отново й предлага... и пак колебание от страна на Аланис. В крайна сметка двамата решават да си дадат още един шанс, все едно досегашният им опит не е бил достатъчен, но малко преди големия ден, певицата зарязва Раян. Дали сега не си гризе ноктите от яд?

Въпреки това Рейнолдс не губи вяра в любовта. И съдбата го възнаграждава - само няколко години след тежката раздяла, той вече е женен и то не за кого да е, а за една от най-горещите актриси в Холивуд - Скарлет Йохансън. Когато двамата започват да излизат в края на 2007-а, всички си мислят, че Раян е просто поредното секси момче, което ще мине през прегръдките на Скарлет. Той обаче успява да се задържи там и след по-малко от година двамата се женят на скромна церемония край Ванкувър. Ако в онези дни се е случвало да го наричат "съпругът на Йохансън" или "момчето на Скарлет", след няколко много успешни роли и доста сцени, в които демонстрира перфектното си тяло, днес вече наричат Раян единствено „новият секссимвол".
Всъщност с колежката си от „Предложението" Сандра Бълок актьорът е близък приятел от години, но

на снимачната площадка

на филма двамата за първи път получават възможност да се срещат като гаджета... и все още се смеят на преживяното. Ето какво споделят те за работата и за себе си в общо интервю.

Ако сте близо до някой, който се кани да направи предложение за женитба, какво правите - викате от радост или се свивате и мълчите?
Сандра: Свивам се - хората, които искат да се оженят, трябва си имат своя личен момент за предложението.
Раян: Не трябва да се стига до пожарната. Направих грешка като веднъж стрелях с пистолет със сигнални ракети в къщата на стари приятели. Опитвах се да направя сцената им още по-романтична, а стана като спасителна операция... (смях)

Хайде сега сериозно! Ти самият си канадец, помогна ли на Сандра да изиграе канадка във филма?
Раян: Тя не би приела забележките и съветите ми. Иначе аз организирах уроци по кънки на лед, както и курс наречен „101 извинения". Но тя просто не е от това тесто. 

Коя е любимата ви джънк храна?
Сандра: Аз съм пристрастена към пухкавия слез в тубичка. (слез е растение, билка). В деня, когато приключихме снимките го смуках направо от тубата - чувствах го направо как тече във вените ми.
Раян: Аз ядох малко от нейния слез.  Но моята любима джънк храна е фъстъченото масло. Направо го обожавам.

Как мина голата ви сцена заедно?
Раян: Отначало започнахме с пословичните смокинови листа. След няколко часа работа зад тях обаче, се уморяваш някой постоянно да се опитва да покрие оная ти работа.
Сандра: Аз имах една малка каишка върху себе си, но към края вече си казвах: „Не ми пука. Трябва да е забавно."

Как останахте във форма специално за тази сцена?
Сандра: Той ставаше сутрин в 4.00 часа и тичаше по около 10 мили.

А някога тренирали ли сте заедно?
Сандра: По дяволите, не! Защо би тренирал някой с това... (описва с ръце тялото на Раян)? Направо е депресиращо.

Сандра, вие сте приятели от години. Как се е променил Раян?
Сандра: Нищо не се е променило, с изключение на това, че моторите му стават все по-скъпи.
Раян: Всъщност единствената разлика е, че сега и двамата сме женени.
Сандра: Добре си почиваме заедно четиримата - със съпруга ми Джеси Джеймс и жена му Скарлет Джохенсън. Раян и Скарлет са много добри гости. Носят всякакви вкусни неща.

Брачният живот пасва ли му на Раян?
Сандра: Много съм щастлива, че той намери добро същество. Те двамата добре се грижат един за друг и са много честни, красиви хора. Но не и физически... 
Раян: А моята приятелка тук пък се омъжи за моя мъж мечта.

Падаш си по мъже ли?
Раян: Всеки жив мъж си пада по Джеси.

Сандра, ти чувстваш ли се застрашена?
Сандра: Аз самата съм мъжествена. Падам си по мъжа ми, значи няма от какво да се притеснявам.


Раян Рейнолдс

  • Роден е във Ванкувър, Канада.
  • Висок е 188 см.
  • Печели популярност със сериала "Две момчета и едно момиче".
  • Има страх от летене, откакто по време на скайдайвинг, парашутът му не се отваря от първия път.
  • Среща се за първи път със Скарлет в Барселона.
  • Обожава моторите.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Най-големите мислители в зодиака
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене