Деси Банова не напада мъжете

Тя е водеща на прогнозата за времето по НТВ вече 11 години. Казва, че това не й е омръзнало и телевизията винаги си остава на първо място за нея. Преди година и половина си направи и агенция за организиране на сватбени тържества, която обаче още не се е наложила. Завършила е международен туризъм и попадането й на екрана е сбъдната детска мечта... С Деси Банова си поговорихме за работата, за славата й на доста одумвана жена, за странните й навици, за любовта и брака и за какво ли още не.

Телевизията е като наркотик - започва Деси. - Тя те обсебва и не можеш да се откажеш от нея. В НТВ съм водила и предаването „Кинохит", където срещнах известни личности и ми беше много интересно. И сега бих се съгласила да водя предаване, но не на всяка цена." Би се навила да участва и в реалити, но зависи какво е. „Предизвикателство за танци бих приела, защото обожавам да танцувам, не мога обаче да пея, а за VIP Brother не бих се съгласила" - казва русокосата красавица. Отделно от работата на екрана Деси иска да развива и агенцията си за сватбени тържества. „Да, може да я видите на desibanovaagency.com. Направих няколко сватби. Доволна съм, защото там срещам млади влюбени хора, изпълнени с надежда. Женят се, това е хубаво. Аз самата съм суперконсервативна в това отношение, твърдо вярвам в брака и че няма да отпадне като институция. Особено когато двама души искат детенце, смятам, че е добре да са семейство. Може би така съм възпитана. Пък и мисля, че всяка жена иска да се види в бяла рокля и мъжът до нея да заяви пред всички, че това е неговата избраница. Това е много романтично. Не мисля, че подписът убива любовта."

Като хубава жена Деси често е търсена и за рекламно лице на всякакви продукти. Приятно й е, когато я поканят, но се снима само с разрешението на Нова телевизия. Водещата е известна и със страстта си към светските събития. За нея това е начин да се запознае с хора, които са в шоубизнеса, и да се забавлява. „Тези контакти ми дават положителна емоция, а в днешно време е добре човек да има много познати. Дори заради агенцията го правя - сравнявам фирми за кетъринг например" - казва тя. В личния си живот пък Деси Банова не може да избяга от славата на хубава жена и често я свързват с много мъже, особено богати. „Не знам защо е така. Хората, които ме познават, знаят, че аз от девет години съм имала две сериозни връзки и съм толкова ангажирана в тях, че няма как да бъда с всички, с които ме събират и ме разделят. Малко ми е досадно това, което се говори. Свързваха ме и с Иво Андреев, или Христо Стоичков - Иво не го познавам дори, а със Стоичков и кафе не съм пила.

Темата „Бербатов" пък е толкова преекспонирана, че ми омръзна да ме питат за това. Да, имаше флирт, закачка между нас и дотам. Той отдавна е спрял да говори за себе си и аз също мисля, че личният живот трябва да се пази. Може би моята грешка е, че понякога съм прекалено искрена, споделям за себе си и после се злоупотребява с това. Виждат те, че говориш с някого, и клюката тръгва. А и сякаш има убеждение, че всяка хубава популярна жена няма начин да е свястна."

Деси споделя още, че всъщност е доста скромна и никога не е злоупотребявала нито с името, нито с външността си. „Родителите ми също изживяват това, което се пише. А приятелят ми, с когото живея от четири години, ме съветва да не се ядосвам, а да го приемам просто като реклама. Това, за което ме упреква, е, че не трябва да съм толкова доверчива. Сигурно има и нещо друго обаче. Аз не пия, не пуша, единственият ми порок може би е, че обичам да флиртувам. Закачам се, когато някой ми е интересен, но когато имам сериозен човек до себе си, не прекалявам и си имам граница във флирта. Може и това дава хляб за тия клюки."

Всъщност Деси не крие човека до себе си, въпреки че той не държи да бъде показван. Половинката й дори не я придружава на партитата, на които тя обожава да ходи. Казва се Ивайло и има собствен бизнес, а двамата делят един покрив от четири години. „Запознахме се в телевизията чрез една колежка, той беше на одит при нас. Щастливи сме заедно! Не знам дали ще се оженя за него, защото в днешно време всичко е толкова динамично, че не изключвам възможността да се случи и точно обратното. Избягвам да планирам напред бъдещето си. Засега сме заедно, а каквото Господ е решил, то ще се случи." В любимия си Деси харесала първо външността, но смята, че това не е най-важното нещо. „Когато го опознах, видях, че той много държи на семейството си - разказва блондинката, - това е важно за мен, харесва ми. Не е като повечето мъже на неговата възраст, които искат да имат много жени и мислят само къде да излязат. Харесах в него и това, че той имаше цел и амбиция и е добър като душа. Оттук натам не мисля, че трябва да спираме да доказваме любовта си. Тя трябва да се полива всеки ден и ако спрем да се стараем към другия, има опасност да си отиде." Тв водещата казва, че двамата с Иво се ревнуват, но не прекалено. Той й дава свобода да излиза сама, защото все пак си имат доверие.

През свободното си време влюбените обичат да пътуват, да се отдават на спа процедури или на излизания с приятели. Обичат да гледат филми, да ходят на ресторант или пък просто на разходка. Разпускат и когато са със семействата си. Лятната си почивка са прекарали в Гърция, а за рождения ден на Деси мислят до отскочат до Дубай.

След всички тия верни и неверни обожатели на Деси не мога да не я попитам и за някакъв интересен начин, по който са се опитали да я свалят. „С предишния ми приятел имах такъв случай. С него се запознахме на парти на НТВ, той беше грък и затова помислих, че има някаква връзка с шефовете на медията. Когато поиска координати да се свърже с мен, му казах, че не бъркам работата с личния живот. След два дни охраната ме извика и ми предаде от него триетажен букет от рози, към който имаше нотариално заверена декларация, че няма нищо общо с ръководството на НТВ, и картичка с молба да получи телефона ми. Бях шокирана. Бяхме заедно четири години. Много интелигентен човек беше, интересен, постоянно някакви изненади ми правеше. За един мой рожден ден ми подари шофьорски курс, въпреки че преди това имах страх от колите и не исках да карам. Така че благодарение на него имам книжка."

И Деси като всяка жена признава, че обича да я глезят, но ако се налага, и сама би се справяла с живота. „Трудно бих живяла без любов и искам до мен да има някой, който ме обича и държи на мене. Възхищавам се на борбените жени, които разчитат само на себе си, но не искам да живея така."

Любопитно:

  • на нощното си шкафче държа: книга и тапи за уши. Не мога да спя на никакъв шум. Ако отида на екскурзия, пък си нося и моята възглавница
  • рядко излизам без: грим, дори лек
  • мечтая за: за хубаво семейство, за две дечица, за по-нормална държава, за спокойствие - банални неща
  • прекалявам с: ябълките, мога да изям по килограм и половина на ден
  • щастлива съм, когато: близките ми са до мен
  • в себе си бих променила: наивността
  • истинската любов за мен е: искрената
  • вярвам: в доброто и в Бог, страхувам се от неизвестното
  • за мъжете: „Никога не атакувам мъжете, оставям инициативата на тях. Не търся телефоните им и не разбирам жените, които го правят, а най-вече тези, които искат да откраднат семеен мъж. Ако някой ми е харесвал и разбера, че е обвързан, спирам да се интересувам от него. Вярвам, че каквото направиш, после ти се връща и гледам да правя добро."

 

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене