Размерът на гърдите издава характера на жените

Италиански сексолог претендира, че може да определи характера на жената по размера и формата на женските гърди, съобщава Ананова. Сексологът Пиеро Лоренцони твърди: "Женските гърди издават нейния характер, също както нейния зодиак". Той е класифицирал типовете женски гърди, използвайки за тази цел плодове, и предлага на силния пол сам да направи хороскоп на своята половинка, ръководейки се от размерите на бюста й.

  • Жените с големи, естествени гърди като пъпеши са смятани за майчински настроени, но това далеч не е така, според Лоренцони. "Притежателките на такива гърди обичат да си похапват и желаят да бъдат глезени и обожавани...но рядко харесват секса", заявява ученият.
  • За мъже, които търсят нещо "по-игриво", трябва да изберат дама с бюст тип "лимон" - игрив и изпъкнал. "Тези жени са изпълнени с живот и могат да се надсмеят над себе си. Те обичат балансиран живот без изненади".
  • Притежателките на бюст тип "ананас" са интелигентни, правят кариера, но са прекалено романтични. "Те също така са верни. Който спечели техните сърца, няма да ги загуби бързо", добавя сексологът.
  • Жените с гърди като на грейпфрут, издадени напред и твърди, също не стават за добър секс. "Тези жени могат да изглеждат еротично, но в действителност са свенливи и обичащи домашния уют. Те глезят своя партньор, но предпочитат нежността пред секса", предупреждава Лоренцони.
  • Оказва се, че дори дамите с "портокали" не могат да нажежат температурата между чаршафите. "Тъй като те са уверени в себе си и знаят своите цели, малко се интересуват от секса. Те обичат разговорите и партньорството".
  • Жените с малки гърди, подобни на череши са "забавни и интересни". Те са добри приятелки и в ежедневието, и по време на отдих и са умерени в секса, заявява изследователят.
  • Жените с гърди тип "круши" "обичат любовта във всичките й разновидности. Те могат да са много религиозни, но и склонни към афери", заявява Лоренцони.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене