Керингтън Пейн: Fame промени живота ми

„Никога не съм играла преди филма. Това беше много голяма стъпка за мен - да изградя герой и да участвам в истински сцени. Това беше шанс да стана актриса. Това направи Fame за мен."

Оригиналът Fame си спечелва заклети почитатели и се превръща в минииндустрия, като вдъхновява популярен телевизионен сериал, заснетите четири сезона от който и до ден днешен се излъчват по целия свят и се продават на DVD, бродуейски мюзикъл, световно турне и реалити формат, много преди American Idol и "Мислят си, че могат да танцуват" да се превърнат в телевизионни явления. Сега - близо 30 г. по-късно, ново поколение млади таланти превземат дансинга, разучават партитури на пиано и застават зад микрофона, за да покажат на какво са способни. Сладураната Керингтън Пейн в ролята на Алис е една от героините в новата версия: „Алис идва от богато семейство в Ню Йорк и винаги е искала да бъде танцьорка, обсебена е от идеята. Тя отива в това училище, надявайки се наученото там да изстреля кариерата й."

Керингтън Пейн

Рождена дата: 26 януари 1990 г.
Роден град: Йорба Линда, Калифорния
В ролята на: Алис - танцьорка
Предишни участия: Като модел за Nike, McDonald's, Limited Too, Mattel&Disney
До момента: Родена и отгледана в Ориндж Каунти, Калифорния, Пейн иска да я запишат на уроци по танци още на 2 годинки. „Знам, че е лудост... това е почти като да танцуваш в пелените си. Но започнах рано и само продължавам напред."
Големият пробив: Когато Пейн навършва 18, е прослушана за известното тв шоу So You Think You Can Dance и влиза в първата десетка. "Направих го за забавление, но в крайна сметка успях, беше лудо. Продуцентите на Fame ме видяха в шоуто и ме избраха за филма. Това определено промени живота ми."



 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене