Из писмата на един Лео до неговата Лучия

Това е писмото, което Лео изпрати до своята любима Лучия, след като бе водещ на наградите на "БГ радио"

Скъпа Луция,
Вчера, неделя, 31 май, от 14 до 23 часа бяг много ангажиран, защо бяг на репетизие на награди, а слет това голямата зеримонята.


Имам много нещата да ти къзвам, първо от сичко, че бяг много щаслив да работя като водеш пре номинирани и още по-щаслив да работя заедно 2 луди като ЛЮБО и ОРЛИН, две страхотни момчета, че изобщо се държи земно и прятно не само с мен, сас сички.
Не мога да ти скрия факт, че бяг много нервен и стресиран от цялото нещо... пак е награди на родината България и пак е на живо по bTV, така че малко бяг претеснено... още повече, кога видя какво дрехи ми носи стълинг... един BUGGY (панталони много широки черни) една РИЗА (от 10 години не се сложи риза в извън работа) и един папион черно... (ах-ах-аах, че за първи път на мойто живот си го сложи) супер яко...


Как да е... важно за мен беше да репетирам мойто женари по думи... защо трядва да знаиш, че горе-долу сичко какво говориме в тези зеримоние е писено от сенарист... така че провам, провам, пак провам и най-накрай... импровисирам сичко.


Слет репетизие сещам мойто корем да ми се кара... обаче главата не искам да го слуша и забравя да яде... в 19:30 зад цената почва да се вижда само кубови неща... а това са... дюпета и зизите на данзьорке и певице без грим... това беше най интерезно... обаче най-яко е, че в show биз сички сме прятели, кога сме в участие... а кога свфърчи участие... край... не се познаваме... амаааа ако пак имаме.. пак сме страшно много блиски... аз това го сещам нещо като... странно... и се сещам, че те са щасливи, аз по малко... ме мога да намери прятели големи в цялата работа, едиствено кой беше там прятел - беше Део, че на позледен го сещам много по-далече отпреди... ме това е нормално... хмм може би!!!


Други близи че видя... и че се радвам да види винаги... са... Мария Илиева, че с мен е винаги много, много мила и сладка и е винаги готова да ми дава едно рамо. Графа, че беше страхото да ми помага в зеримоня за някуй въпрос, че давам на живо по btv... както ти каза преди малко - ЛЮБО и ОРЛИН с мен се държи много, много добре, другити артисти бяг много добри с мен, обаче нали сещашли кога е нещо по-далече от... да... май ме разбра!!


Винаги е кубово да се вишдаш с артисти... аз не знам защо се чуствам извънсемно кога сам зад цената и пре цената... странно е да обиснявам.


Вече са 20 часа, почва зеримонята... тишина... аххх какво е този шум?? Някуй барабан??? Хооо неее това ми е сърцетоооооо... ахх защо ме върви така бързо?? Майко милооо аз съм претесненооо?? Нали бяг... извънсемноо??? Май не съм така... май сам обикновен чувек ахх??? Неее, Леооо, трядва да си силен и да си готово за твоити репликииии...


Ооофффф, първата реплика си тргна и беше много симпатична... чувам публика че се смей и това е много прятно... факт е, че още в българия има кой ме обича...


Снаиш?? Първата реплика беше точно на два метра от Димитер Бербатов... ххммм искаш ли да снаиш нещо?? Не ми пряве добре печетление и сам fan на football... не знам защо, трудно е да скарали една усмивфка??? Беше с един друг чувек, че от първи оглет ми се струва един фоотболист... ми не знам името... и нещо кой не ме праве печетление е, че с него много се усмивка и се бъзика, а кога трядва, не го праве... Бербатов... защо не се пускашли и се усмивашли повече??? Така си леко студенооооо!!


Ахх може, че в англия е по различен... там е по-различно от България!!
Минавам във фтора реплика и сичко е ок, трета реплика и позледна и най-яката, леко се бъзикам с моите таттоо и къзвам, че Криста (много, много добра изполнителна и супер show) е страхотна и щя да направя една таттоо с негото име... а слет това отивам при графа да се говориме за две, три неща и сичко минава супер... благодаря на него, че снаи как и кога може да се забалява хора... евала БРатчЕ!


Слет това сещам в мен едно нещо... по-сободно... по-free, по- спокойство и сарезто почва да дрънчи по-нормално... и почвам да гледам гости артисти... и гледам... колко сме различни... колко промяна имаме в нас кога сме пре рефлектори... аз съм първо да го къзвам...


Слет оглет на гости аз се гледам и още имам тези дрехи, че... почва да не ми стана удовни, явно е по-силен от мен... не мога да чакам край на зеримоня... и се махнам оттам, и отивам зад цената да се проблечи...


Хоо, няма никуй... само сам и се обличам... вече пак сам с моити джеанс, с мойта скапена т-ширт къде пиши FUCK in ШИТ, ахахах!


Точно кога се махнам от зад цената, минавам къде има сички артисти и организатори... първата кой ме целува и ми праве компалимент беше Анна-мария Тонкова, че откога се познаваме, с мен беше винаги миличка... слет нея други от бг радио (колеги), защо с тях работи вече 2 години!!


Аидее вече сам пре публика,вече сам пре мойта прятелка и вече мога да къзвам... тази зеримоня беше супер...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление
Костов и неговите пристрастия извън страстта му към “24 часа”
Как да направим суперполезния захарен детокс

Напишете дума/думи за търсене