Из дневника на един Митьо Пищова

Звездника събра за вас Нед

25.4.2008 г.: Здравиейти, здравиейти, аз съм Митьо Пищовъ и дниес станах в дванайси на обяд. Хапнах 10 кифтиетъ и 10 кибапчита и утидох в циентъра на Вилико Търново да раздам малко бизплатни фафли на старити хора. Те всички ма обичат! Миен види ли ма стар човек ми са кланя и всички баби ми цилуват ръка. Аз съм Митьо Пищова - любимица на народа!!! За малко да забрава да напиша, че съм спал с 3684 жини до дниес и всичкити пирфиектни по 49 килограма и 1,74 високи!


26.4.2008 г.: Аз съм Димитър Маринов тире Пищова и съм многу богат, затова риших да си купя ново, модиерно и оргинално жакузи за вилата ми на Арбанаси. В ниего ша пиим шампанско са маникенкити и аз шъ ги дондуркам на дибелото ми шкимбие. Обичам жакузитата - те са мойта страсссссс!


27.4.2008 г.: Избрахми жакузито и го карахме на вилата с моя приатиел Кольо Мамата. Кат го качвахмие по стълбити на втория иетаж, Кольо го изтърва и то са сурна по стълбити... кат са сурна, ма удари точно в питона... ша трябва да ходя на доктор сега... оли... горкото ми питонче...


28.4.2008 г.: Ходих на доктор и той каза, чи ша трябва да спра за малко с маникенкити, докат ми са поправи любовната писалка. И така Митьо ша си почине малко! Дотука съм бил с 3320 жини, но сига малко спирам!!!


29.4.2008 г.: Докторът каза да почивам, но аз съм истински мъж, интелигентен, елегантен и оргинален и ни мога без жени! В този ден една манекенка ми беши на гости... правихме го и аз бях отгоре... посли видях, чи момичито е припаднало от задушаване, щот съм го стиснал и ней могло да диша. Викнах линейка и ся маникенчито е в болницата с опаснос за живота... има двие счупини рибра и сътрисение на мозака... Затуй вечи спирам да ходя по жени! КРАЙ!!! Имам 3516 бройки до дниес но спирам!!!


30.4.2008 г.: Ами... оказа са, чи ни можа да спра с жените... аз без жакузита-макузита, маникенки, орехи, мед, шампанско, карамфили и свиещи ни мога!!!


31.4.2008 г.: Дниес идно от жакузитата, които имам, са повриди. Както са къпах с двие голи маникенки, започна да ни удря ток. Балончитата спряха да балбукат, маникиенкити са разпищяха и изкочиха навън. Разсърдиха ми са и си тръгнаха... жалко, чи не остана времи да им покажа "питона"... Искам да напиша също, чи до дниес сам спал с 3488 жини, всичките са маникенки по 49 килограма, 1,74 високи и с дупиенца кат диетски барабанчита!


32.4.2008 г.: Митьо Пищова не можи биез жакузи нито диен!!! Затуй пак са цамбурнах в развалиеноту жакузи и понежи то ни работи, викнах три маникенки да са цопнат при миен и да пардят под водътъ, та да ми правят балончета !


33.4.2008 г.: Утри ша са провиде конкурса "Мис микроскопична цица на България", който организирвам с моята агенция за маникенки. За побидитилката съм приготвил награда 100 килограма сужук, икскурзия до Турция и къпане в жакузито на Митьо Пищова. Поканил сам много спонсори и гости и както винаги конкурса ша ся излъчва по най-готината тиливизия - КАНАЛ 3!!!


34.4.2008 г.: Дниес конкурса мина както винаги пирфектно. Всичко беши на ниво и Митьо Пищова пак показа на всички, че ниеговата агенция за маникенки е номир идно!!!
35.4.2008 г.: До тоз ден вечи сам спал с 3786 жини по 1,74 високи и 49 килограма със зърна на гърдити кат хамборски мискиет и кожа кат кадифие... Обичам маникенкити, обичам възраснити хора, беднити и ромити. Ако вида стар човек - вада и му давам двайси лиева! Ако вида беден човек, му давам двайси лиева! Аз съм Митьо Пищова - любимеца на народа!!!


36.4.2008 г.: Получих страхотна идиея - ша организирвам нов конкурс и той ша бъди за красиви бабички. Ша са казва "Мис пенсионерка на България" и ощи от утри са захващам с неговатъ подготовка. Ша дам на побидитилката идин кашон с фафли и 20 лв. награда... а можи и некоя икскурзийка... Досега вечи съм бил с 3240 жени по 49 килограма и 1,74 високи.

...
TO BE CONTINUED...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене