Из дневника на една Парис

Звездника събра за вас Нед

25.5.2009 г.: Телефонът ми звънна рано сутринта, още докато нанках. Погледнах... беше Бритни! Предната вечер отново е изпаднала в депресия, напила се, паднала по стълбите и си счупила единия крачок. Сега беше в болница и за пореден път ми хленчеше по телефона. Не мога да разбера докога тази сдухана пръдла ше ме занимава с нейните тъпотии! Писна ми да є слушам драмите, а и изобщо не ме интересуват!

 

26.5.2009 г.: Днес ходих с едни приятелки на шопинг. Купих си толкова много неща... После решихме да си спретнеме женско парти в един апартамент на наш хотел. Прекалих с коктейлите... По едно време ми стана лошо и повърнах обилно през балкона. Оказа се обаче, че в същия момент отдолу група туристи са чакали рейса си за отпътуване... Получи се доста неприятна ситуация...

 

27.5.2009 г.: Към обяд ми се обади дядо - дъртия Хилтън! Каза ми, че съм парцал и че нема да ми завещае нито едно хотелче! Аз го напсувах и му казах, че и без тв'а не ми дреме за тъпите хотели. Финансовото ми бъдеще не ме притеснява, защото смятам да се омъжа за един от най-богатите и влиятелни мъже в Европа.Той се казва Митьо Пищова и е от България!!! С Митьо се запознахме в интернет. Той е забавен милионер от един стар български град. Каза ми, че има фабрика за джакузита, ресторанти, завод за вафли, ядрена електроцентрала и няколко парника за отглеждане на култивирани гъби. Освен това ми обеща, че ше ме направи победителка във всички конкурси за красота, които той организира! Това, което ме трогна най-много обаче, е, че ми изпрати колет със 100 килограма български салам, който носи странното наименование - СУДЖУК! Оказа се, че суджукът е страхотно мезе за всякакъв вид алкохол и дори приятелките ми много го харесаха. С две думи - Митьо е страхотен... Верно, че е малко грозен, дърт и дебел, но по-важното в случая е, че е интелигентен, грижовен и преуспял. Реших и го поканих да ми дойде на гости в USA след няколко дни! Нямам търпение да се запознаем на живо!!!


28.5.2009 г.: Ох... снощи пак прекалих с коктейлите... Сега ми е зле и русата ми тиква ме боли... Не помня почти нищо освен моменти, в които бях гола в тоалетната с някакви мъже... Но какво да се прави, така или иначе довечера отново съм на парти и пак ше се изложа!


29.5.2009 г.: Цял ден получавам любовни СМС-и от онова женствено футболистче Кристиано Роналдо. Той се опитва да ме сваля и по всичко личи, че наистина ме бленува и желае. Аз обаче не го искам и не му обръщам внимание, защото съм влюбена в Митьо! Митьо е много по-качествен и расов мъж и Кристиано не може да му стъпи дори на малкия пръссссст. Освен това, доколкото разбирам, е и по-богатият!


30.5.2009 г.: Днес отидох до супермаркета, за да напазарувам малко и забелязах, че съм следена от папараци. Мразя тези долни копелдаци! Искам всичките да пукнат! Реших временно да се правя, че не ги забелязвам, а ако ми се отдаде изгоден момент, изненадващо да ги прецакам по някакъв начин... Напазарувах и си тръгнах... Когато излязах на паркинга, мернах тъпите папараци да се укриват зад един храст и да ме снимат. Качих се в бентлито и потеглих, уж без да им обръщам внимание. В момента, в който наближих храста, настъпих педала на газта и с всичка мощ преминах през тяхното укритие. Чух силен трясък и във въздуха се разхвърчаха камери, обективи и фотоапарати!
Нека ви е, папараци, нека ви е зле! Бууу-ха-ха-ха-ха-хаааааааааааа


31.5.2009 г.: Случи се нещо ужасно и непоправимо... Нещо, което ме потресе и никога няма да мога да забравя... Излязах в квартала, за да поразходя сладичкото си кученце Тинкърбел. Отвързах го от диамантената му каишка и го пуснах да потичка малко на свобода. В този момент по мобифона ми звънна сдуханата Бритни и се разприказвахме. Тя отново беше разстроена и депресирана заради Кевин... Сега в изблик на лудост не само беше обръснала главата си, но и заедно с това веждите и миглите си... Докато си говорехме, зад гърба си чух клаксон и свирене от автомобилни гуми... Обърнах се и видях как един огромен ТИР връхлита с огромна скорост върху миличкото ми пухкаво кученце... То изквича и в следващия момент изчезна под гумите на камиона. Изкрещях и разтреперана се затичах нататък, но вече беше прекалено късно... От сладичкия ми Тинкърбел не беше останало нищо освен малка купчина кървава кайма... Плаках толкова много... Плача и в момента... Моето миличко пухченце вече го няма...


32.5.2009 г.: Днес е паметен ден! От България при мен долетя моят нов любовник - Митьо Пищова. Толкова е обаятелен и симпатичен - истинско сладурче! Малко по-дебел е, отколкото изглеждаше на снимките, но какво пък, идеални хора няма. Като цяло запознанството ми с него е изключително вълнуващо... Влюбена съм в него и довечера ще му предложа да се ожени за мен... Митенце - BE MY MAN FOREVER!!!

 

TO BE CONTINUED...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене