Из дневниците на един Арнолд

Звездника събра за вас Нед

25.7.2009 г.: Чувствам се зле... откакто спрях да взимам анаболи, съм отпаднал, не чувам с лявото ухо, поникна ми космата брадавица на корема, а когато навън е дъждовно, получавам стомашно разстройство. Странно е, но съм убеден, че всички тези симптоми са вследствие на прекратяването на сеансите с анаболни стероиди, които приемах в продължение на толкова много години...

26.7.2009 г.: От няколко дни се замислям дали да не се върна в родната си Австрия и да се кандидатирам за президент?!? Щом два пъти ме преизбират за губернатор на Калифорния, няма да има никакъв проблем да ме изберат и за президент на Австрия. Не мога да преценя обаче коя длъжност е по-готина - президент на Австрия или губернатор в САЩ...

27.7.2009 г.: Рано сутринта един агент на филмовата компания "Уорнър Брадърс" се свърза с мен и ми прeдложи да се снимам в ролята на терминатора в предстоящата кинопродукция - ТЕРМИНАТОР 5. Аз обаче категорично отказах, тъй като съм обиден на компанията, защото ме бяха направили прекалено грозен, нисък и изпотен във финалната сцена с компюърната анимация на ТЕРМИНАТОР 4 "Спасение"!
28.7.2009 г.: Днес ми телефонира моят стар екшън приятел Силвестър Сталоун. Не се бяхме чували отдавна и той предложи привечер да се видим в едно заведение. Разбира се, приех. И така, срещнахме се със Слай, поприказвахме си и той ми поиска една дребна услуга. Тъй като съм губернатор на Калифорния, ме помоли да ходaтайствам за едно общинско помещение в Маями, където иска да отвори нов стриптийз бар. Нямаше как да му откажа и обещах, че ще му помогна, а от своя страна той ми обеща да ще ме пуска в бара, без да плащам вход... ЧУДНИЧКО!!!

29.7.2009 г.: Отдавна не съм тренирал. Затова реших да направя една лека тренировка в личната ми фитнесзала. Разгрях добре и сложих едни 140 килца на лежанката... Когато се опитах да ги повдигна обаче, с ужас установих, че дори не мога да ги помръдна. Сякаш съм изгубил силите си завинаги и културистката ми мощ от едно време вече е изчезнала безвъзвратно... стана ми тъжно и плаках цял ден...

30.7.2009 г.: Днес съм доста умореничък и ще лягам да спинкам по-рано. С моя управляващ кабинет приехме някои нови закони в конституцията на щата Калифорния. Проектът е почти готов и смятам, че до няколко дни ще можем да го пуснеме в сила.

31.7.2009 г.: След обяд се разходих малко из града и ми се случи нещо много странно... Един развълнуван непознат мъж дотича при мен и ме запрегръща на улицата. Оказа се, че ми е голям фен и не можеше да сдържи емоциите си от срещата с мен. Разрева сe, а на моменти изпадаше в истерия и пискаше така, както съм виждал да го правят момичета по концертите на Бекстрийт Бойс или Рики Мартин. Аз, разбира се, опитах да го успокоя, като завържа приятелски разговор с него, но мъжът просто не спираше да реве и да писка... Успях само да разбера, че се казва Митьо Крика и е от България... беше доста странен тип...

32.7.2009 г.: И така, днес е паметен ден за Калифорния, тъй като с колегите от моя кабинет пуснахме в сила следните важни промени в конституцията на щата:
От днес, 32.7.2009 г., ще поощряваме да подпомагаме и уважаваме всички жрици на любовта в нашия щат. Те са едни страхотни, готини и печени какички, които заслужават симпатиите на нашето общество. В замяна на това издействахме от тях споразумение, в което те да намалят цените на платените си услуги с 20%, както и да обслужват пенсионери и ученици безплатно.
Ремонтиране на всички обществени тоалетни, както и отварянето на нови такива. Имайки предвид, че човек прекарва 8% от живота си в тоалетната, би трябвало кенефчетата в моя щат да бъдат на ниво и да са приятни за посещение.
Разрешаване продажбата на алкохол, цигари и еротични издания на непълнолетни лица, както и стартиране на продажбата им по лавките на всички калифорнийски училища.
Налагане на забрана за всички жени (освен за жриците на любовта) да шофират моторни превозни средства! Тоест автомобилите на всички други дами ще бъдат отнети в полза на щата! В замяна ще им бъдат раздадени велосипеди, тротинетки, ролкови кънки и скейтбордове, с които те да се придвижват по пътищата. Това ще реши проблема с жените шофьорки по улиците на щата Калифорния.
Безплатен алкохол за всички алкохолици, обитаващи територията на щата. Вносителите, разпространителите и продавачите на спиртни напитки са задължени да дават безплатен алкохол по избор на гражданите, представили пред тях медицинско освидетелстване с диагноза - алкохолизъм!
Задължаване на всички женки по калифорнийските плажове да се пекат чисто голи. При отказ от тяхна страна те няма да бъдат допускани на територията на плажовете и ще им бъде налагана парична глоба в размер на 2000 щатски долара.
Затваряне на всички кънтри клубове в Калифорния и незабавното им взривяване (и без това никой няма нужда от тази тъпа музика)!!!
Стартиране на калифорнийско порнорадио, по което гражданите ще могат да слушат звуци от различни еротични филми (предимно на френски) 24 часа в денонощието.
 

HASTA LA VISTA BABY...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене