Из дневника на един Прашчо

 Звездника събра за вас Нед

 

 

25.6.2009 г.: От днес реших да съм влюбен във Васко - Азиса! Той е богат и известен и аз много го харесвам. Ако успея да спечеля сърцето му, той ше ме направи заможен и популярен като него. Може да се снимам по прашки в негови клипове, а защо не покрай него и аз да станем чалгаджия - изпълнител!


26.6.2009 г.: Аз нали работа като жиголо и масажисссс на частно... днеска една нова клиентка ми звънна по телефона и ме викна да я обслужа у тех. Аз веднага тръгнах. Тя живееше некъде в квартал "Люлин" и докато є намерим адреса, то стана тъмно. Ма все пак отидех де. Беше много дебела ама като си плаща, ше є правим квото каже. Първо ме накара да и измием чиниите и тоалетната. После простирах, гладих и чистих с прахосмукачка. Накрая ме кара да є правим масажи, а след това се любихме. Като се любихме, тя беше отгоре и така ми изкълчи кръста, че са не можем да ходим. После ми хвърли 10 лв. колко за таксито и ме изгони да си ходим. Нищо не можах да є кажа, че щеше да ме бие. Кофти е да си жигольор от провинцията в днешно време...


27.6.2009 г.: Ше си търсим нова работа. Звъннах на Нико Тупарев по мобифона за да го питам не може ли да измисли нещо за мене. Той ми каза, че съм тъп и че за нищо не ставам и ми затвори телефона. Обидих се и като Азис ме направи чалга певец ше измисла много гадна песен за Нико! Ше види той кой ше обижда!


28.6.2009 г. : Все още си търсим нова работа! Днеска звънех по мобифона на Ники Кънчев да му кажем да ми намери неква работа. Той ми каза, че в момента нема нищо като за мене, а аз му казах тогава поне да ми даде 200 лв. назаем... като чу това, и той ми затвори... дърт стисльо с катинарче! И за него ше измисла гадна песен, като стана фолкпевец!


29.6.2009 г.: Тая сутрин, като се събудих, видех, че прозорецът на терасата в съседната стая е отворен, а всичко вътре е разхвърляно! Некой ме е обрал през нощта! Проверих и установих, че всичките ми гащи-прашки липсват! Обадих се веднага в полицията и те започнаха издирването на моето ценно бельо. Не мога да разберем защо на некой са му притрябвали моите прашки... още повече че никога не съм ги прал и всички беха доста акани...


30.6.2009 г.: Странно... преди няколко месеца в ефира на предаването "Горещо" аз облизах краката на Венета Райкова... от тогава насам устата ми мирише лошо... защо ли така?!?


31.6.2009 г.: На обяд у нас дойдоха двама полицаи. Те казаха, че са заловили крадеца, който ми открадна всички чифтове прашки онзи ден. Оказа се, че крадецът е бил професор Вучков!!! Сега си спомням, че преди време професорът редовно ми звънеше по телефона и ме канеше да му ходя на гости, за да му правя масаж... аз винаги му отказвах... Не мога да повярвам, че този мил дядка всъшност се оказа един вманиачен фетишист...


32.6.2009 г.: Нема друг начин, освен да продължавам да си търсим работа. Намерих телефона на Жени Калканджиева и є звъннах към 2-3 часа през нощта, за да я питам дали не може да ме направи маникенче у Визаж. Тя ми затвори, ма аз пак є звъннах. Вдигна ми, каза ми, че съм грозен и не ставам за маникен и пак ми затвори... Аз обаче пак є телефонирах... тогава тя ми каза, че ако продължавам да є досаждам, ше прати хора да ме бият... нема да є звъним повече... Лоша Жени!!!


32.6.2009 г.: Търсенето на работно място продължава. Днес се обадих на Евгени Минчев... Попитах го дали не може да направи така, че да спечела конкурса "Мистър България"... по този начин всички жени най-после ше разберат, че наистина съм хубав и ше мога да искам повече пари като компаньон! Евгенчо обаче ми отказа, защото тази година конкурсът ще бъде спечелен от друг негов приятел... Който и да е той, се съмнявам, че ще е по-готин и поддържан от мен, а и нека не забравяме, че аз съм момчето с най-красиво оскубаните вежди у Петрич!


33.6.2009 г.: Най-после се уредих с работно място! Това е един от най-веселите дни у живота ми! Заминавам за Обзор и там ше работим в една местна дискотечка! Ше се разхождам гол - само по прашки, ше събирам таксата за тоалетна и от време на време ше права тонизиращи масажи на барманките и севитьорките в заведението. 
...
TO BE CONTINUED...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене