Из дневника на един Маринов

Звездника събра за вас Нед

25.3.2009 г.: Днес имах концерт в зала едно на НДК! Беше толкова вълнуващо... всички билети за концерта бяха разпродадени и за пореден път залата беше пълна докрай! Както винаги, публиката беше съставена от обезумели бабички и пенсионери, които боготворят мен и моето творчество! Най-паметният миг беше, когато по време на финалната песен една група от фанатизирани бабки свалиха сутиените си и ме замеряха с тях, докато едновременно с това пискаха и изпадаха в истерия по мен!

 

26.3.2009 г.: Преди малко в звукозаписното студио финализирахме и последната песен от третия ми нов албум за тази година. Както знаем, аз съм доста талантлив и издавам по няколко нови албума на година. Разбира се, и в този се пее само за любов и жени. С моя асистент решихме да го наречем на едноименната песен - "Влюбен в шантонерка"! И така феновете ще се насладят на поредния ми албум в края на другата седмица, когато той ще излезе официално на пазара!

27.3.2009 г.: Аз винаги съм уважавал, почитал и ухажвал жените... Отнасял съм се галантно с тях и съм ги обгрижвал с внимание. За мен те са цветята на природата и ние, мъжете, трябва да ги пазим и да ги зачитаме. Днес обаче видях как жена безцеремонно унижава, бие и обижда мъжа си в центъра на София пред толкова много хора... Tова ме накара да се замисля дали всъщност дамите са все още такива, каквито бяха преди време, и дали изобщо все още заслужават вниманието, което им отделям в моето творчество?!?

28.3.2009 г.: Случи ми се нещо ужасно! Прибирах се към вкъщи, когато група хевиметъли ме причакаха пред входа и ми нанесоха груб побой... не можех да направя друго, освен просто да се свия и да опитвам да предпазя лицето си от безжалостните удари на тези хулигани... те ме удряха с всичка сила, като в същото време сипеха ругатни от сорта: "Така ти се полага, бабешко чалгарче" и "Хевиметълът е по-силен от теб..." Някакви случайни минувачи видяха какво се случва и се развикаха. Това накара металистите да престанат и да си заминат. Аз се изправих... нямах сериозни наранявания с изключение на това, че ризката ми беше скъсана и имах отпечатък от обувка на лицето... а само като си помисля, че най-вероятно бабите на тези момчета са мои фенки, ме побиват тръпки... но нищо, аз им прощавам... нека и Бог им прости също...

29.3.2009 г.: Доста пъти съм чувал да ме упрекват за това, че прическата ми е тъпа, безформена, шофьорска и старовремска. Затова днес реших да отида на фризьор, който да стилира косата ми в модерна и екстравагантна фризура. И така посетих един от най-титулуваните салони в София. Коафьорът ме подстрига, а после оформи косата ми с гел и лак. Това сякаш ме подмлади с поне 20 години... изглеждам някак си модерен, рошав и симпатичен, а това ме кара да се чувствам толкова добре...

30.3.2009 г.: В последно време се случиха неща, които ме накараха да се разочаровам от всички жени и от любофффта като цяло. Затова реших този път да напиша нова песен против любовта и срещу жените, които нараняват мъжките сърца. Това е песен, посветена на скромните и добри мъже, които са отбягвани от жените, само защото не са богати и нямат пари. Както добре знаем, през последните години всички жени си търсят богати мъже и тези, които нямат много пари, стоят самотни. Ето част от текста на тази песен, която е изповедта на един беден мъж, обречен на страдание и самота:

Женска плът аз често сънувам,
цици всяка нощ бленувам
и с ръчичка под чаршава марширувам,
но самотен съм и в скръб потъвам.
В живота си веднъж с жена се слях,
а стар съм вече - осъзнах!
Глупак ли съм, че съм на 30,
а една жена съм имал само - скрий се!
Ако имах повече пари,
знам, със мене щеше да си ти,
щях да цомбя твоите гърди,
но съм беден и не ме желаеш ти!

31.3.2009 г.: Днес получих ненадейно предложение! Телефонираха ми от една козметична компания и ми предложиха да стана рекламно лице на дезодорант против изпотяване. Офертата им ме заинтригува и веднага се срещнахме, за да разговаряме. Те възнамеряват да закачат рекламни билбордове с мен във всички големи градове. Идеята им е на снимката за билборда да съм сниман аз след концерт в близък план. Отстрани ще има надпис, който гласи: "Ако Веско използваше дезодорант против изпотяване, щеше да ухае приятно дори и след концерт!" В крайна сметка идеята им много ми хареса и аз приех!

TO BE CONTINUED ...

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене