Наско и Нелина от "Х Фактор" са гаджета

Снимка: Архив

От риалити формата “Х фактор” се появи нова светска двойка. Това са любимецът на тийнейджърките Наско и хубавата Нелина. Рапърът беше от отбора на Саня и завърши на второ място, според зрителските вотове. Нелина пък бе в групата на Заки и отпадна непосредствено преди финала.

За двамата често се пише, че са заедно. Те обаче неведнъж са заявявали категорично в интервюта, че единственото, което има между тях, е приятелство. Оказа се обаче, че това изобщо не е вярно.

Изглежда, че Нелина и Наско не полагат големи усилия да скрият отношенията си, защото в петък на финалния концерт в риалити формата двамата са се целували, научи “24 часа” от хора от телевизията.

Кога точно са припламнали искрите, остава тайна за момента. Как ще продължи връзката им, също не е много ясно, тъй като Нелина е от Казанлък, но живее и учи в София, а Наско е от Варна и мечтае за бъдеще на баскетболист в САЩ.

Всъщност такива връзки не са рядкост в подобни предавания. От миналия сезон на “Х Фактор” също излезе двойка - Александра Апостолова, по-позната като Саня Алекса, и Пламен от Voice of Boys. Връзката им обаче не успя да издържи дълго.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене