Дневници от VIP DANCE - Грандиозното начало

"Скандалът Сашка - г-жа Робева беше повече от истински!"

Наздравичката!

 

В една от последните рекламни паузи по време на живото излъчване забелязах водещия Иванчо - почти на спринт той се отби до бара, на който имаше "кетъринг", сипна си 50 грама водчица в една чашка и заедно с нея се отправи обратно на сцената. Все пак това е разбираемо, като се има предвид, че предаването продължи цели три часа и половина, а водещият по последни данни е пълнолетен...


Big mama scandalche


За тези от вас, които все още се съмняват, че скандалът между Сашка Васева и Нешка Робева е нагласен, ще кажа, че това изобщо не е така. Сашето наистина адски много се ядоса от критиките на Нешка и дори в първия момент зад сцената след танца заяви пред редакторите и организаторите на шоуто, че се отказва от участието си в предаването и си тръгва. Тогава главният редактор Ники Николов успя да убеди Сашка, че тя не бива да напуска VIP DANCE само заради острия език на г-жа Робева. Така Сашка реши въпреки всичко да остане и да се появи на сцената, за да понахрани Нешка и да є каже какво мисли за нея. През това време всички участници и танцьори се бяхме събрали в една странична стая, в която гледахме това, което се случва в момента, по телевизията. Требва да ви кажем, че абсолютно всички аплодирахме бурно и одобрително Сашка през цялото време. Малко по-късно тя се появи в същата тази стая и отново обра овациите на участници и танцьори. Накрая отиде при Райна и є каза: "Видя ли? Казах ти, че ще го направя!"


Eвала, пич!


Много добро впечатление ми направи Фахрадин Фахрадинов, който преди танцa на всеки отбор се опитваше да успокои участниците и да им вдъхне кураж. В общи линии момчето се държеше като пич с всички и се оказа голям спортсмен.


E т'ва се вика лайф!


Моята съотборничка Николетка беше доста притеснена минути преди да дойде нашият ред за излизане на сцената. Тя на няколко пъти придържаше ръчичка в зоната на сърдечната област и казваше, че има голяма вероятност да получи инфаркт. Притесненията є идваха главно от това, че по време на генералната репетиция миналата вечер нашият отбор допусна грешки в хореографията. Това се дължеше главно на факта, че ние бяхме единственият отбор, който танцува на жива музика, свирена от бенда, а не пусната на плейбек. Живата музика обаче се различаваше като темпо и акценти от оригиналния плейбек на песента, на която бяхме тренирали преди това в залата за репетиции. Оттам дойдоха и нашите грешки. За радост на всички обаче изпълнението на танца ни по време на първото предаване мина много добре.


Историята със скъсаните гащи


Малко преди да излезем на сцената за нашия танц, аз реших да отида до тоалетната и да "източа бойлера" поради факта, че от голямото напрежение често ми се припикаваше. Тогава установих, че оригиналните боксерки, с които съм обут специално заради хореографията на танца ни, са се скъсали яко по шевовете, и то от двете страни. Отидох на спринт при една от стилистките на шоуто с молбата, че се налага скоростно да ми ги позакърпи. За мое облекчение въпросната дама се оказа доста сръчна и бельото ми беше реставрирано точно навреме.


Македонското девойче


Райна беше наистина разочарована от ниските оценки, които получи, и в пристъп на ярост каза, че по-скоро би се оттеглила от шоуто и би си платила неустойките по договора, отколкото да остане и журито да продължи да се подиграва с нея и с отборa й.

"Моята съотборничка Николетка беше доста притеснена."
"Моята съотборничка Николетка беше доста притеснена."
"Евала, Ферчо!"
"Евала, Ферчо!"
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление
Костов и неговите пристрастия извън страстта му към “24 часа”

Напишете дума/думи за търсене