Дневници от VIP Dance

"Батко ви Нед танцува винаги с кецове!"

Крадци на далавера

 

Може би някои от вас все още не са забелязали, че батко ви Нед танцува винаги с кецове! Независимо какъв танц имаме, аз се появявам с черни или с бели кецчета - класически модел. Това се налага поради факта, че съм единственият участник, който носи обувки 47 номер и организаторите така и не успяха да ми намерят обувки за спортни танци с този размер. Донесоха ми по поръчка два чифта специални обувки, но се оказа, че те са 46 номер и това е най-големият, който се произвежда от тази гама. Разбира се, те не ми станаха и ме стягаха. Дори ги натъпках с вестници, напоих ги с ракия, а след това ги обух с мокри чорапи, за да се отпуснат и да се разширят, но това не помогна. И така реших като своя запазена марка да танцувам винаги и само с кецове. Честно казано, радвам се, че се получи така, понеже кецовете са доста по-удобни от женствените, смешни, грозни и гейски обувчици с токчета за спортни танци. Повечето от другите участници дори искрено ми завиждат за това.  Явно понекога е далаверско да си дълъг!!!

 

Парти ъф файв

 

Всяка от "звездите" в шоуто си има отделна стаичка-съблекалня, която е с размери два на три метра и се затваря с плъзгаща се врата. Преди абсолютно всеки лайф в тези малки стаички Боби-Урсула и Диляна си канят поне по четирима, петима свои приятели... честно казано, не знам как се събират толкова много хора вътре... Имам чувството, че винаги преди старта на шоуто те си спретват парти там. Пускат си музичка на един лаптоп, а когато от време на време вратата се отвори, отвътре все се чува силен смях, задимено е, а на бюрото има една камара чаши с вино... К'во да ги правиш... купонджии. 

Кудкудяк! Днеска искам, утре пак

Всеки път преди излъчванията на живо известна верига за бързо хранене се грижи за обяда на участниците и на целия екип на предаването. Проблемът обаче е в това, че винаги менюто е едно и също... панирани пилешки крилца, бутчета, картофено пюре или салата "Снежанка"... и така вече цял месец... Именно заради това всички от екипа ни се бъзикат, че ако продължаваме така, до края на шоуто ше започнеме да кудкудякаме от тези пилешки деликатеси...

Железарки

Прави ми впечатление, че единствените измежду участниците, които не си сипват по някое питие от бара преди лайфовете, са Ники Сотиров и Анелия Раленкова. Всички останали участници редовно си пийват по някоя чашка винце или дори нещо по-твърдо! Явно дисциплината в отбора на Ники и Анелия е железарска и затова те се представят толкова блестящо!

Аре стига бе!

Преди елиминациите на 25-и се случи най-странното нещо в живота ми... Изненадващо при мен дойде г-жа Нешка Робева, подаде ми ръка и каза: "Искам да знаеш, че аз много те харесвам. Яд ме е, че ви изпратиха на елиминации по този нечестен начин и напълно разбирам твоята реакция. Аз съм била състезателка и знам какво е да бъдеш ощетен незаслужено. Пожелавам ти успех и дано останете в шоуто след тази вечер." Трудно успях да проумея това, което чух... А аз допреди това все си мислех, че Нешка ме мрази, защото съм свободолюбив идиот, а тя е представителка на по-консервативното и дисциплинирано старо поколение... Уви, явно съм грешал... г-жа Робева ми симпатизира!

Продуцентите - вън!

Деян и Кристина бяха напълно убедени, че те ще бъдат отборът, който ще си тръгне на вторите елиминации. Деян на няколко пъти преди започването на лайфа спомена, че явно това ще бъде последният му танц и че тази вечер те си отиват. Когато резултатът накрая се обърна и изненадващо се оказа, че остават в шоуто, те двамата не можеха да повярват, че отборът, който напуска, всъщност не са те, а този на Боби и Диляна. Всички обаче много добре осъзнавахме, че за съжаление Боби и Диляна станаха невинни жертви на произвола на продуцентите. Бяхме сигурни, че ако отборът на Милен Цветков по правилник се беше явил на елиминациите, именно те щяха да са тези, които напускат шоуто!!!

 

 

"Деян и Кристина бяха напълно убедени, че те ще бъдат отборът, който ще си тръгне на вторите елиминации."
"Деян и Кристина бяха напълно убедени, че те ще бъдат отборът, който ще си тръгне на вторите елиминации."
"Винаги менюто е едно и също... панирани пилешки крилца."
"Винаги менюто е едно и също... панирани пилешки крилца."
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене