Дневници от VIP Dance

"Всички участници в шоуто танцуват със специални обувки за танци. Освен мен!"

SMS ли чакаш ти, я кажи

По време на елиминациите миналия петък отборът на Каменчо и Даниела през цялото време заемаше едно от последните места по зрителски вот. Към края на предаването обаче техните поддръжници явно се мобилизираха и главоломно заизпращаха Short Mеssаge Services в тяхна подкрепа. Така в крайна сметка и за изненада на всички тяхното отборче се възкачи на челно място и се отърва от отпадане в последния момент. Тъй като личната съблекалня на Камен Во е в съседство с моята, след края на шоуто аз неволно дочувах, че негови приятели и познати постоянно звънята на телефона му, за да го поздравяват за успеха. Стори ми се, че му звъннаха поне десет души един след друг, и то в рамките само на 15-ина минути. Явно обратът в гласуването и развоят на събитията наистина бяха развълнували доста негови приятелчета.

Геймър

Танцьорчето Светльо от отбора на Райна и Фери разпуска по странен начин! Той навсякъде носи със себе си едно портативно сгъваемо компютърче (лаптоп) и във всеки момент, когато има почивка по време, преди или след репетициите, играе на футболната видеоигра FIFA 10. Виждал съм го да джитка FIFA, изпънал се на диванче в кафенето, на пейката пред входа, та дори и на бюрото на журито, докато чака реда си за репетиция на сцената. Не е рядкост Светло да пусне и некоя лека псувничка по време на игра, но това си е в рамките на нормалното и аз напълно го разбирам.

Трикове

Всички участници в шоуто (освен аз) танцуват със специални обувки за танци, чиито подметки са направени от специален материал. За да се постигне максимално сцепление на обувките с настилката обаче, професионалните танцьорчета прибягват до един трик! Секунди преди да излязат на сцената, те разливат на пода рициново масло. След това хубаво разтъркват подметките си в него и така обувките им изобщо не се пързалят. Именно затова, когато погледна зад декора, винаги по пода се търкалят десетки празни шишенца от рициново масло, а навсякъде има "мазни" следи от обувки... Не знам как някой от екипа на предаването не се е хлъзнал там и не се е попребил досега...

Да се напудрим

За нуждите на предаването са наети шестима професионални фризьори и шестима гримьори, които привеждат в по-симпатичен вид всеки от участниците преди започването на поредното живо предаване. Фризьорите и гримьорите започват работа още към 15 часа следобед, но често се случва да оправят някого буквално до последната секунда преди ефир. На няколко пъти е имало случаи, в които прическата или гримът за даден участник отнемат повече от два часа. Аз винаги гледам да минавам по-набързо, защото тези процедури са ми необятно досадни. За грим набързо ми слагат малко фон дьо тен и пудра, а за прическа почти винаги нарочно си измислям нещо в по-селски стил. Все пак винаги ми е било готино да се чувствам тъп и грозен!

Тревога

По време на репетиции в една от тренировъчните зали на "Фестивална" изненадващо се задейства противопожарната аларма на етажа. Моите съотборнички Еленка и Николетка веднага изпаднаха в тиха паника... набързо си събраха багажа и с леки подтичвания безмълвно се отправиха към главния изход на залата. След малко към мен видях да се запътват няколко човека от екипа на предаването, които явно идваха да проверят какво се случва. Всеки от тези пръдльовци имаше угрижен вид, а когато ме наближиха, аз съвсем на сериозно се развиках: "Има пушек... в ъгъла зад онзи декор нещо гори... мисля, че са някакви кабели!!!" Талантливата ми лъжа още повече паникьоса младежите и те притеснено, с пожарогасители в ръчички се затичкаха към ъгъла на залата, за да овладеят огнената стихия... когато разбраха, че съм ги изтесларил, ме погледнаха тъпо, а след това започнаха да се хилят. В крайна сметка се оказа, че тревогата за пожар е била напълно фалшива.

 

"За изненада на всички отборчето на Каменчо и Даниела се възкачи на челно място и се отърва от отпадане в последния момент."
"За изненада на всички отборчето на Каменчо и Даниела се възкачи на челно място и се отърва от отпадане в последния момент."
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене