Дневници от VIP Dance

"Райничка нарича съотборника си Ферибот. Намирам го за готино."

Леглото

 

Влюбените гълъбчета Деянчо и Кристина са сложили легло в съблекалнята си. Въпросът е защо? За да си почиват, когато има паузи между тренировките и репетициите, или за да се любят? Според мен лично е и заради двете причини и тъй като вратите на съблекалните не се заключват, аз съм решил редовно да отварям рязко и без предупреждение вратата на тяхната, за да ги изловя и да видя какво точно правят! Дори ше се опитам да ги снимам...

Ферибота

Всички участници в шоуто се обръщат към Фахрадин с по-съкратеното наименование Фери. Единствено неговата съотборничка Райна е видоизменила името му и редовно го нарича със странното наименование Ферибот. Разбира се, аз смятам, че това е готино, и изказвам своите надежди, че в съвсем скоро време обръщението, измислено от Райна, ше се разпространи и измежду останалите участници в шоуто и всички ще започнат да му викат така!

Нов телефон

Боби Турбото си купи нов мобифон с първото хонорарче от шоуто... дотук нема нищо сензационно, нали? Е да, ама Турболентния постоянно се фука с него. Казва на всички, че е много скъп и че имал 5-мегапикселова камера. Постоянно си прави снимки и рови из настройките му. Примерно онзи ден караше всеки, който мине наоколо, да го снима с него и след това с блаженство коментираше високото качество на фотографиите. Другото готино нещо е, че той е решил да си го пази възможно най-много, така че е оставил найлончетата на дисплея и на задната част на телефона да си стоят, за да го пазят от издраскване. 

Приятелчета

Често се случва на поредния от лайфовете зад кулисите да ни посетят някои от участниците, отпаднали вече от шоуто. Преди няколко дни да ни видят бяха дошли Боби и Диляна, а вчера Мишо Шамара, Наско и Даниелка. Това говори, че много от участниците са станали добри приятелчета помежду си и явно ше си останат такива и след края на предаването.

Братя

Двете танцьорчета от Куба - Арфредо и Раул Торес, всъшност не са братя! А аз през целото време си мислех, че са. После се оказа, че общото им фамилно име всъшност е чиста случайност. Другото интересно нещо е, че те винаги си плямпат на испански, когато говорят помежду си, и така почти никой наоколо не може да разбере за какво всъшност си приказват... аз съм убеден, че дори редовно псувкат някои от другите участници, без никой обаче да се усеща!!!

 

 

 

"Влюбените гълъбчета Деянчо и Кристина са сложили легло в съблекалнята си. Въпросът е защо?"
"Влюбените гълъбчета Деянчо и Кристина са сложили легло в съблекалнята си. Въпросът е защо?"
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене