Дневници от VIP Dance

"За мое щастие тогава бяхме облечени в шотландски поли и това много улесни бързото ми настаняване върху тоалетната чиния."

В надпревара с времето...

Две минутки преди да изляза на сцената за танца в неделя бях изненадан от мощно стомашно разтройство. Тогава пред мен изникна дилемата дали да тичам към тоалетната (която се намира на приземния етаж) и да рискувам да закъснея за ефира или да се опитам да стискам с опасност да не удържа фронта и да се изложа брутално пред всички зрители... Реших да спринтирам до кенефа. За мое щастие тогава бяхме облечени в шотландски поли и това много улесни бързото ми настаняване върху тоалетната чиния.  Оттам нататък няма да навлизам в подробности само ще кажа че "взривих"тоалетната след което отново на спринт се отправих към сцената. Организаторите доста се бяха притеснили тъй като моят отбор вече беше на сцената готов за танц а в момента по телевизията вече изтичаха последните секунди от нашата визитка. И така драги читателчета батко ви Нед успа да се появи точно пет секунди преди ефир. Това беше една наистина шеметна и екстремна надпревара с времето която никога не ще забравя...

Харлей, бейби

За един от своите танци отборът на Деян и Кристина трябваше да ползуват като реквизит два мощтни мотоциклета Харли Дейвидсън с които да излязат на сцената преоблечени като рокери. Двете мотопедчета престигнаха зад кулисите още същата сутрин. От този момент и през целия ден чак до шоуто вечерта по край двете машини непрестанно се тълпяха любопитни хорица. Снимаха се с тях бсъждаха ги яхваха ги и т.н. В общи линии имах чувството че не само целия екип на предаването се изреди да ги обикаля а сякаш бяха дошли и хората обитаващи близките блокове. Интересът наистина беше мащабен и това е така явно защото подобни мотори все още са голяма радкост в "готината" ни държава.

Мръзнем!

Тези дни в зала Фестивална стана студенко! За всеобщо съжаление локалното отопление в залата явно от много години насам не работи и когато навън рязко застудя температурите вътре също станаха леко смразяващи. Организаторите правят опити да отопляват по накакви начини но залата е наистина голяма и това пространство явно неможе да бъде подгрято. Поради това може да се види че повечето от участниците и персонала тези дни бяха добре облечени като имаше участници които дори репетираха облеченки в пуловери суичъри та дори и якета. Не ми се мисли как ще се чувстват хората които останат и до финала на шоуто на 30-ти Ноември... Нема как обаче - танците искат жертви !

Къдравелко

Рангел Спиров е един от професионалните танциори в отбора на Деян и Кристина. Също така тои е най-къдравия човек когото някога съм виждал !!! Косичката му е по-къдрава дори и от тази на Витомир Съраиванов и Димитър Рачков взети заедно ! Тези дни обаче къдравия Рачо подстрига своята коса в името на шоуто. В първият танц той играеше рокер и трябваше да придобие пънкарска прическа. Съответно 1/3 от тиквата му беше офъкана. На другият ден къдрушкото отново седна на стола при един от фризьорите но този път беше подстриган тотално и почти до нула-номер. Лично на мен ми стана малко тъжно когато гледах от страни как от къдравелко Рачо се превръща в един обикновен плешивец...  но разбира се - знам че това ще бъде само временно...

Баскетболни дневници

От страни на сцената зад декорите има баскетболен кош. Съоражението е сглобяемо и е на стойка с колелца. Явно е останало от някой от епизодите на VIP Brother. Разбира се в комплект с коша има и баскетболна топка и аз редовно виждам хора от участниците или персонала да си джиткат баскетче там. Понякога дори се събират повече желаещи и разцъкват игрички на "21" или пък игра по двойки. Тъй като коша е смъкнат на сравнително ниска височина често може да се забележи и някой ентусиаст който се опитва да забива... в това число съм и аз... дори помолих шефчето на организацията ако може да ми подарят коша след края на шоуто за да си го сложа на двора у нас но така и не получих отговор. Явно са стиснати и не им се дава!

 

 

"Тези дни в зала Фестивална стана студенко!"
"Тези дни в зала Фестивална стана студенко!"
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене