В живота винаги има щастие

"Това бяха най-щастливите моменти в моя живот -  да разбера, че момчето, което обичам е влюбено в мен."

Здравейте всички малки и големи почитатели на "Хай клуб". Много ми харесва рубриката "Вашите истории". Най-сетне се реших и аз да се опитам да ви впечатля и да ви разкажа моята история.

 

До преди шест години имах идеалното семейство. Сплотено и щастливо. Но нещо се обърка и нашето малко семейство стана още по-малко. Родителите ми се разделиха и с майка ми и сестра ми се преместихме да живеем в малко градче. Тогава бях малка на осем години, а сестра ми на шест. Почти нищо не разбрахме - само това, че мама и татко няма никога вече да се разбират. Това беше тежко за нас - в един миг живота ти да се промени. Но с времето свикнахме с този начин на живот. Естествено мама ни, ни пускаше при баща ни, но не беше същото.

 

Сега вече свикнахме с всички промени. Справяме се с много трудности. Живеем си много добре заедно. Майка ни не ни лишава от нищо имаме си всичко необходимо задоволени сме от всичко.Но до шести клас аз бях дете лесно за манипулация. От тогава насам се промених. Станах зряло момиче, което не се поддава на подигравките и обидите на другите. Станах по-самоуверена, което определено ме изправи на крака. Гордея се с това, което имам и не се срамувам от това което съм.


Преди половин година срещнах момче, което доста ми допадна. По-голям е от мен с една година, а аз си го харесах много. Естествено беше ме много срам да му призная за чуствата си ,защото не бях имала връзка с друго момче. Оставих чуствата за себе си. Дори не му говорих, за не распалвам още повече моите чуства. Мислех си, че това ще е поредната несподелена любов.

 

След време му поисках skype от една приятелка. Пишехме и се сприятелихме много, но той дори не подозираше за моите чуства. Прикривах се много добре. След известно време започнах да се интересувам много повече за него и разбрах, че и той може би изпитва нещо към мен. Един щастлив за мен ден си влязах в skype и той беше там. Писахме си съвсем нормално, след което започнахме да се поразпитваме за гаджетата. След дълъг разпит той призна за чувствата си, след него и аз.

 

Това бяха най-щастливите моменти в моя живот -  да разбера, че момчето, което обичам е влюбено в мен. Бях безкрайно щастлива. След това той ми предложи да ходим и аз приех. Толкова много го исках. Сега се обичаме повече от всякога!! Заедно сме още и се разбираме. Сега осъзнавам, че не всичко е лошо в този живот. Всяко зло за добро. Сега съм щастлива. Обичам го много, много. Безкрайно влюбена съм в него !!! 

 

Надя Кръстева

[[email protected]]

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Триковете за сваляне на килограми от жени професионалисти
Слънцезащита със зелен чай (+рецепта)
Брадли Купър и Джиджи Хадид се целунаха страстно в Париж (Видео)
Джесика Алба и дъщеря й посещават терапевт поради скандали и напрежение в отношенията си
Женската завист - по-мощна или не от мъжката

Напишете дума/думи за търсене