Дневници от VIP Dance

"Лозанчето, без да иска, ме нацели с коляно в зъбките и ми нанесе доста неприятен DEMAGE."

Голямата депресия

За да могат участниците в шоуто да се усъвършенстват в изкуството на танца и да тренират ползотворно, са им подсигурени шест тренировъчни зали. Почти всички от тях са на територията на зала "Фестивална", а друга - на стадион "Академик". Една от тези зали обаче е наричана от всички участници със странния прякор "Депресията" - тя представлява малка тренировъчна заличка, оградена със сглобяеми плоскости, която се намира под стълбите на приземния етаж на зала "Фестивална". В общи линии е най-забутаната, отдалечена, сдухваща, нежелана и гадна заличка измежду всички останали и никой не иска да тренира в нея. Именно поради това определено заслужава прякора си и вече не само участниците, а дори и хората от организацията на шоуто я наричат така. "Депресията" е неприветлива и трябва да бъде взривена...

Басейн вкъщи

Голяма фирма за производство и бутилиране на минерална вода се грижи за доставката на водичка за екипа и за участниците през целия период на шоуто. Веднъж в седмицата камион на фирмата доставя в зала „Фестивална" неколкостотин стекчета от бутилки с вода по 500 милилитра. Те се складират на определено място във фоайето на залата и оттам всеки зажаднел индивид може да си взима неограничен брой, когато си пожелае и има нужда да си пийне. Това изобилие от минерална вода на аванта обаче води до един парадокс на разхищението, който е типичен само за държавите на Балканския полуостров. Аз лично постоянно виждам участници или хора от екипа, които отварят бутилка, пийват си малко от нея, а след това я захвърлят някъде. Малко по-късно отварят нова и така навсякъде, из цялата зала, се търкалят полупълни пластмасови бутилки с минерална вода. Това се случва постоянно. Убеден съм, че ако събера намерените шишенца само за ден, мога спокойно да си напълня с минерална вода басейна вкъщи.

Damage

На една от репетициите миналата седмица моята съотборничка Лозанчето, без да иска, ме нацели с коляно в зъбките и ми нанесе доста неприятен DEMAGE. Това се случи в момент, в който с нея се опитвахме да направим една поддръжка. Джуките ми определено пострадаха и няколко дни след това все още ми бяха изтръпнали. Това беше втората кървава сценка, която преживявам при участието си във VIP Dance. Първата беше преди около два месеца, когато трябваше да се плъзна по колене на сцената и анцугът ми се скъса. Тогава лявото ми коленце се сдоби с доста неприятна рана. Но какво да се прави - танцьорче без рана не може!

Ти закъсня, ужясно закъсня

Участникът Крум редовно обърква часовете за репетиции на своя отбор и постоянно, без да иска, идва с няколко часа по-рано за репетиции.  Това се случва почти всеки ден. По принцип всяка седмица организаторите дават на участниците разпечатан график за тренировките по дни и часове, но Крумчо явно не му обръща особено внимание. Онзи ден например, вместо да дойде в 14:00 на тренировка с отбора си, той беше дошъл в 11:00 часа. Но всичкото отгоре бързаше, защото си мислеше, че закъснява. След като обаче видя, че няма никой от отбора му и в залата тренират други, се усети, че за пореден път се е объркал. После се наложи да прекара няколко дълги часа в кафенето пред залата, докато чака да дойде и неговият ред за репетиции.

 

  
"Участникът Крум редовно обърква часовете за репетиции  и постоянно, без да иска, идва с няколко часа по-рано."
"Участникът Крум редовно обърква часовете за репетиции и постоянно, без да иска, идва с няколко часа по-рано."
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене