Венета Харизанова: Не ме определяйте като манекенка!

снимки: Александър Ашминов

Здравей, Венета. Как минава денят ти, откакто си в шоуто?

Всеки ден тренирам от три до шест часа. Миналата седмица почти не тренирах, защото имах бъбречна криза. Десет дни не бях добре. Полежах малко, но не бях в болница. Пия антибиотици, биха ми инжекции. Но не исках да се казва в шоуто, защото съм суеверна и мисля, че така ще стане още по-зле.

Кое ти е най-трудно в тренировките?

Със ставането нямам проблем, защото нашите тренировки са следобед. Иначе като упражнения с партньора ми Илиян понякога се караме заради неща, които той иска да направя, а на мен ми се струват трудни. Но вече се поопознахме и му се доверявам повече.

Колко килограма свали?

За първата седмица три. Но с това движение си позволявам да ям много. Обожавам шоколад и си хапвам, както и торти. Не се отразява на теглото ми. В нормалното ежедневие, когато ходя на фитнес, не мога да си позволя да ям толкова сладко.

Не ми изглеждаш много амбицирана да спечелиш. Така ли е?

Защото изобщо не съм, не ми пука. Тук съм за купона и за шоуто, а и това все пак е игра. Забелязвам и че нито една от звездите, в кавички, не е амбицирана да спечели, но ако питаш танцьорите, 99.9% от тях искат. При тях има може би професионална битка.

С какво се занимаваш в момента?

Нямам много време за нищо. Ходих на няколко кастинга за филми и тв реклами. Имам и фирма за ПР, която сега също не работи с пълна сила заради шоуто.

Не мога да не те питам и за голите ти снимки. Каква трябва да бъде една жена, за да се снима гола, освен сексапилна?

Не е задължително да е сексапилна, не трябва и да е разкрепостена. За една гола сесия може да се снимат всякакви жени, знаете - добър гримьор, фотограф и фотошоп правят чудеса. Въпросът е дали искаш или не. Повечето хора го правят за пари. Аз за пари го направих 40%, но главно защото исках да направя напук на майка ми и на тогавашния ми приятел, защото те бяха много против. Предложението за сесия беше доста добро. А и факт е, че навсякъде по света, ако излезеш гола на корица, това направо те изстрелва. Преди това може да се снимаш колкото си искаш, и никой да не те забележи.

Пречи ли ти славата на Венета, която се снима гола?

Да. Преди две години бях решила да се занимавам с политика и това адски много ми попречи. Сякаш си анатемосан. Съжалявах за снимките, защото ми пречат на каквато и да било друга работа. Дразни ме и това, че винаги, когато пишат за мен, слагат и някой гол кадър. Все едно съм се застопорила преди пет години и нищо не се е променило.

А какво ще кажеш за славата на манекенките, че спят с когото трябва, за да стигнат където искат?

Малко е криворазбрано. Има, естествено, такива. Лошото е, че има момичета, които се представят за манекенки, а са си точно компаньонки. От друга страна, пък повечето богати мъже искат красиви жени, а те често са актриси или манекенки. Все пак е кофти, като се слагат всички под общ знаменател. Затова понякога се дразня да ме определят като манекенка.

Как ще коментираш клюката, че си отказала секс на Слави Трифонов?

О, не съм чула за това. Не знам как ме сгаджосват с толкова хора, при положение че никъде не излизам, а със Слави това е, откакто работим заедно. Запознахме се преди осем години и според клюките аз трябва да съм му най-сериозното гадже. То него пък с кого ли не го свързаха.

Имаш хубава коса и тяло. Как се грижиш за тях?

О, преди две години бях решила да ставам блондинка и след 12-часово изрусяване косата ми опада на петна. Мазах чесън, всякакви бабини рецепти. Аз вярвам на тия рецепти обаче и винаги, когато имам време, измивам косата си с оцет или правя маска от зехтин, кисело мляко и яйце, или тая за въшки - газ, мас и оцет. Вярвам, че най-много помагат натуралните неща.

Знам, че обичаш да рисуваш. Разкажи ми за това.

Не бях рисувала от години, лятото реших да започна пак. Ходя на курсове по психоанализа, медитация, занимавам се с рейки. Философията им е да почиваш, като правиш нещо, което да не ти позволява да мислиш за друго. При мен това от дете се получава с рисуването. Тогава, за да се скрия от нашите, сядах в някой ъгъл и започвах да рисувам.

А как се запали по рейки?

Преди три-четири години бях на легло, не можех да ходя и чух един футболист да говори, че си лекува коленете с това. Аз отидох и оттогава се запалих. Подейства ми. Всъщност според клиничната ми картина имам размекване на хрущялите на краката. След лечение с рейки и нова снимка на краката докторите в частна клиника в Германия, които ме лекуваха, се кълняха, че такова подобряване с това лечение не е възможно. При мен този проблем е от бързо израстване - за една година израснах със седем сантиметра.

Имаш ли любим мъж до себе си?

Да, живея с един и същ мъж през последните девет години. Но не обичам да говоря за това, защото често се преиначава в медиите.

Караш и хубава кола...

Обичам спортни бързи коли, но марката няма да кажа, защото в един вестник дори ми бяха написали номера и си имах доста проблеми.

Партньорът й Илиан: Венета е страшно твърдоглава!

Илиан Чакъров, партньорът на Венета, е на 28, танцува от 15-16 години. Има собствен танцов клуб във Варна. Завършил е НСА със спортни танци, в момента следва психология. Казва, че започват да се изкарват пари с танци в България: „Аз и някои колеги правим по-комерсиални клубове, залите са хубави, със заведения вътре. Идват хора от по-високата класа. Води се елитен спорт и уроците не са толкова евтини."

Как се справя Венета?
Ами от две седмици насам ме слуша. Преди това не ми се доверяваше. Изключително твърдоглав човек е. Но вече се опознахме и започна да ми се доверява.

Проявява ли тя претенции, които те дразнят?
Тя е на настроения. Един ден идва и е перфектната партньорка, друг ден си имам бебе, което трябва да гледам. Общо взето, е така.

Колко си амбициран да спечелиш?
Не е задължително да спечелим. Амбицирам съм да покажем какво можем, защото съм убеден, че тя може да танцува добре.

Венета и Илиан вече не се карат по време на репетиции
Венета и Илиан вече не се карат по време на репетиции
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене