Лияна откри формула за изваяна фигура

Певицата смята, че е по-добре да оползотвори свободното си време по този начин, отколкото в някой салон за красота.

Всяко мускулче, което виждате по тялото на Лияна, е плод на упорит труд. Въпреки че девет години е била състезателка по лека атлетика, и сега тя продължава да тича всеки ден. Стадионите на НСА са неин втори дом. "Приятно е, като виждам спортисти около мен, които се грижат за здравето си. Те са хора с по-различен манталитет от останалите. Държа и детето ми да се занимава със спорт, защото той ме е спасил от много неща. Не съм чувала в спортно училище да има наркомани", споделя певицата.

Пробягва по 4 км всеки ден


Всекидневно тя пробягва по 4-5 км. Смята, че е по-добре да оползотвори свободното си време по този начин, отколкото в някой салон за красота. "Тренировката е подарък за здравето ми, за тялото ми и за самочувствието. Тя е като наркотик. Когато приключа с нея, знам, че ще се чувствам добре. Тонизирана и освежена, все едно съм пила кафе. А и след това мога да ям каквото си поискам."

Лияна не тича на стадиона просто за да е слаба, а защото й доставя удоволствие. Нейни познати се шегуват, че е в толкова добра спортна форма, че може да участва в състезания. За нея не е проблем да пробяга 4 км за по-малко от 20 минути. Певицата обяснява, че бягането два пъти в седмицата е най-доброто средство за отслабване и го препоръчва на желаещите да се отърват от излишното по себе си.


Телевизорът - враг на добрата фигура


Когато Лияна е вкъщи и гледа телевизия, винаги й се приисква нещо за хапване. И за да не се изкушава, че улисана в някое предаване, ще отвори пакета с чипс, просто избягва да купува нездравословни храни. Прави го заради собственото си здраве и това на дъщеря си. "Ако ни се прииска нещо сладко - вземаме плод, ако искаме солено - салатка. Чипсовете, тортите и вафлите са много вредни. Позволявам ги на детето, но само понякога", казва привърженичката на здравословното хранене. Лияна вече е обяснила на дъщеря си какво влияние имат храните върху човешкото тяло и какви неприятни последици ще има за здравето й, ако прекалява със сладкото, соленото или пърженото. Момиченцето, което все още е в детската градина, вече тренира художествена гимнастика знае, че когато яде полезни храни, ще расте здраво и няма да се налага да пие антибиотици.

Като гледа от майка си, дъщерята също си слага постелка на земята и започва да прави своята гимнастика. "Когато станем родители трябва да се замислим какво да предложим на децата си като възпитание, присъствие и отношение, защото те се превръщат в наше копие, като приказки, държане и навици. "Имам приятели, които много пушат, и децата им се правят, че пушат със солетки, които по-късно естествено заменят с цигари."


Отказва се от месото


Допреди три години певицата непрекъснато боледува. В един момент осъзнава, че се храни неправилно. Изхвърля от менюто си много храни, между които и месото. Постепенно здравето й укрепва, започва да се чувства и да изглежда по-добре. Казва, че дори кожата й се е изчистила и освежила. Убедена е, че по начина, по който изглежда един човек, си личи как живее. Според нея всички сме в постоянен стрес, имаме проблеми, така че не е зле да спестим на организма си усилието да се бори с храни, които не са полезни за него.

Певицата си позволява само риба, набляга и на зелената храна. През пролетта подсилва и пречиства организма си със супа от коприва. Привърженик е на здравословното меню, а не на диетите, които объркват метаболизма, предизвикват преждевременно стареене и като цяло затормозяват организма.

Лияна си оставя малка вратичка за напитките и храните, които не са толкова полезни, но й доставят удоволствие. Рядко ще я видите с филия хляб в ръка, но не може да се откаже от шоколада. Смята, че е пристрастена към него. За да не изпитва угризения, си купува черен шоколад, известен като мощен антиоксидант, и си хапва от него по 20-30 г на ден. Като отиде на кино, си взима пуканки и кола. Позволява си го само от време на време. По принцип не пие газирано, както и сокове, заради съдържащите се в тях консерванти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене