Rock&Folk завзеха модата

L'Oréal Professionnel представя есенно-зимни прически в духа на рок и фолк културата.

Вдъхновението:

За актуалната колекция боядисване Rock&Folk L'Oréal Professionnel черпи вдъхновение от музикалните легенди на столетието. Колекцията дава израз на вечно търсещия бунтарски дух, който се проявява както в буйната непримиримост на рока, така и в лиричната мечтателност на фолк, кънтри и хипи стила. Също както двете музикални течения се преплитат и често взаимстват едно от друго, така и двете стилистични линии на L'Oréal Professionnel сякаш се търсят и докосват помежду си, харесват се, но остават верни на себе си... Естествено, жените-легенди в двата музикални стила са вдъхновителки на конкретните стилистични и цветови предложения при прическите. Още повече, че за всяка от тях косата е запазена марка.

Rock&Folk в модата:

Двете тенденции - рок и фолк - в прическите продължават линията на интерпретиране в модните колекции на вечните символи на двата музикални свята. Изцяло подвластни на рок-стилистиката са актуалните колекции на Gucci, Missoni, BurberryProrsum, Alberta Ferretti, Kenzo. В същото време модните списания не спират да ни напомнят да си набавим кожено яке, легингс, тениски със щампи, изтъркани джинси - вечните must haves от света на рока. Фолк-тенденцията, в смисъл на кънтри и хипи, внася на модните подиуми богати цветове и разнообразни форми, вдъхновени от природата. Откриваме я в колекциите на Hermes, Gucci, Dolce&Gabbana. Цяла поредица филмови продукции възраждат духа на Нашвил, като най-яркото заглавие сред тях е филмовата биография на Джони Кеш Walk the line. Символ на този стил е първата дама на Франция Карла Бруни-Саркози, но също и френската филмова фея Ванеса Паради.

Rock&Folk в София

Актуалната колекция боядисване есен/зима 2009/2010 Rock&Folk ще дефилира в София с грандиозен спектакъл на 22-и ноември. Тогава на една и съща сцена своето изкуство ще представят артистичният директор на Haute Coiffure Francaise Кристоф Гайе и Летисия Генау, член на креативния екип, заедно с българските фризьори-членове на творческия екип на L'Oréal Professionnel.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене