Готин мъжки подарък

В разгара на зимните празници, Gillette Fusion Phenom ви помага да откриете перфектния подарък за мъжа в живота ви: татко, батко или гаджето. Три високо ефективни продукта в специална опаковка, които ще му помагнат да изглежда феноменално. Три продукта за трите основни стъпки на феноменалното бръснене: Gillette Fusion Hydra Gel (гел за бръснене), самобръсначката Gillette Fusion Power Phenom и афтършейвът Gillette Fusion.

Gillette Fusion Hydra Gel омекотява брадата - правейки я по-лесна за бръснене - и предоставя защитно одеало, което предотвратява дехидратация на кожата по време на процеса на бръсненето. В допълнение, съставките на гела за бръснене с лубрикант, намаляват триенето между ножчетата и кожата, като така спомагат на бръснача да се движи по-гладко.

Самобръсначката Gillette Fusion Power Phenom има бръснеща повърхност, състояща се от 5 ножчета, поставени близо едно до друго, които намаляват риска от раздразнение, както и успокояващи микро импулси, които намаляват триенето и помагат на бръснача да се придвижва по-гладко по повърхността на кожата. Тримерът за прецизност се грижи за бакенбардите, бръсненето под носа и оформянето на окосмяването по лицето. Резултатът: правилни линии и представителен вид.
Афтършейвът Gillette Fusion лесно се абсорбира от кожата, успокоява я и й придава нов живот, оставяйки приятно и комфортно усещане.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене