Калин Терзийски се съблече гол в морето навръх Нова година

Снимка : 24 часа

Въпреки студеното време много звезди посрещнаха Нова година по летни дрехи и дори по бански. Венета Харизанова се препичаше на плажовете в Доминикана, а Румънеца и Енчев - на тези в Дубай, съобщи "24 часа".

На топло празнуваха и Мика Стоичкова и Иво Аръков - в Маями. Двамата вече посрещнаха Коледа сред палмите на плажа, а сега честитиха и новата година от фейсбук с поздрави от щата Флорида. "Ние се обичаме, обичайте ни и вие", написа Аръков под снимка с Мика с диадема с надпис Happy New Year на главата.

Зейнеб Маджурова посрещна празниците в Южна Африка. И тя се похвали в социалната мрежа, като пусна кадър, на който позира в лятно облекло пред лозарски масиви в Кейптаун. Зейнеб е публикувала и клипче с две лъвици само на няколко метра от нея, които заснела по време на сафари.

Малко по-близо беше водещият Иван Звездев - в Кавала. Той замина за Гърция още преди две седмици, за да се срещне с местни готвачи и да заснеме епизоди за предаването си "В кухнята на Звездев".

Цигуларят Веско Ешкенази и годеницата му се върнаха от Холандия за празниците. Нова година изкараха в столично заведение.

Той и екипът му посрещнаха и Нова година в местно заведение. Звездев публикува във фейсбук няколко снимки на веселата компания, на една от които всеки е застанал в поза, подобна на балетна стъпка, а самият той балансира приклекнал на един крак.

Писателят Калин Терзийски реши да изкара новата година на море. В полунощ той пусна в социалната мрежа снимка от телефона си - как излиза по гащи от морето в Поморие. Приятелите му го обявиха за Ихтиандър - човека-амфибия от романа на Беляев. На 1 януари Терзийски отново се изкъпа, за да затвърди ефекта от моржуването.

Кремена Халваджиян и Елица Котева празнуваха в заведението на Кремена в столицата. По-късно към тях се присъедини и Жана Бергендорф след участието си в Пловдив.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене