Яко жица, #греяновино и тук-таме НЛО

Снимка: zrockbg.com

Тим "Рипър" Оуенс, който пя няколко незабравими години в "Джудас Прийст", намести бурмите в сърцата на рокаджиите. В кризисната новогодишна нощ, в която дори и БНТ не доведе международна звезда на жълтите павета, американското гласище подплаши чайките в Каварна. Не очаквайто скоро малки чайчици..

Талантливият вокалист удари на градския площад час и 10 мин безплатен концерт с БТР - традиционния подарък на кмета Цонко Цонев към съгражданите му. Всъщност, разчувстван от приема на публиката, Разцепващия пя час и 12 мин, та така Новата 2014 бе посрещната с... втория куплет на You've Got Another Thing Comming. Чак после на сцената се строиха Цонко, БТР и сие, съобщи вестник " Труд".

Тим, който няма турне в момента, пропътува цялото разстояние от родния си щат Охайо само за купона, призна, че за пръв път пее навръх Нова година, и сподели планове да свири с БТР и по-натам.

За 15-а година новогодишният концерт "Сцена под звездите", организиран от БНТ и общината, събра хиляди на пл. "Александър I Батенберг" в София, за да изпратят дружно старата година. Греяното вино беше главен участник на купона, а сред другите блестяха "Ритон", Мария Илиева, Дивна, Михаела Филева, Били Хлапето и супергрупата "Фондацията". След полунощ Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл раздрусаха всички в дружен танец. Някои от дошлите на купона бяха донесли и плакати с надписи "Оставка".

"Вероятно всички ще ме помислят за луд или пиян, но всяка вечер, преди да застъпим нощна смяна, ни проверяват с дрегер за употреба на алкохол." Това се кълне дългогодишният железничар Валентин Христов, който видял цели 3 НЛО-та в новогодишната нощ над Пловдив. Той първо бил смаян от един 60-метров обект с форма на бумеранг над жп гара Бенковски. Когато започнала да гърми зарята в областния град, НЛО-то се издигнало. След пукотевицата се снишило, придобило форма на квадрат, а накрая към него се присъединили още две подобни и дружно отлетели в посока Стара планина.

И едно по-скромно чудо - 2000 кебапчета и половин тон вино употребиха на площада в Неделино. Традиционно кметът Стоян Беширов черпи съгражданите си за Нова година.
Над 20 души се къпаха по стародавна традиция в реката в девинското с. Триград минути след дванадесетия час. 12 спелеолози пък посрещнаха новата година в подземията на Ягодинската пещера.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене