Как ще звучи 2014-а?

Снимка: Труд

Разтърсващо като парче на "Металика", извисяващо като ария от Пласидо Доминго, просълзяващо като сингъл на Адел, забиващо като лайф изпълнение на "Аеросмит" и изпълнено с надеждите на Брус Спрингстийн - 2014-а предлага стилово разнообразие и музика на макс, пише" Труд".

Януари започва много обещаващо с нов албум от Спрингстийн. High Hopes излиза на 14-и и ще предложи 12 парчета. Нови тави обещават и "Металика", и U2. Наскоро Джеймс Хетфийлд се похвали, че групата е събрала "тонове материал" и им трябва само малко време преди "Металика" отново да пусне на пазара убийствен албум. Боно и компания също дадоха надежди на феновете си, като няколко пъти посочиха април. 

Далеч от конкретни дати, но с обещание за албуми през следващата година се наредиха Адел, д-р Дре и Крис Браун. Да влязат в студио за нови парчета се очакват и Foo Fighters, както и Лейди Гага и Тони Бенет.

Предстоящите албуми предлагат по нещо за всеки вкус, но за щастие на родните меломани няма да им се наложи да се задоволят само с това. Грандиозни и дългочакани концерти най-после ще се случат и на родна земя.

Почитателите на класиката няма да останат разочаровани, защото ги чака концерт на Пласидо Доминго, който ще излезе на сцената в зала "Арена Армеец" със Софийска филхармония на 14 февруари. На 30 май пак в "Арена" Андреа Бочели ще изпълни класически арии от най-известните италиански и световни опери.

Между двата концерта столичната зала ще се превърне за една вечер и в леярна, защото на 23 март четиринадесет метъл гиганти ще щурмуват у нас в рамките на Loud Festival.

Голямото събитие за феновете на рока е на 17 май, когато "Аеросмит" идват за концерт на стадион "Локомотив". Билетите за шоуто на група, продала повече от 150 милиона албума по цял свят, сега са и с промоционална цена - 10% отстъпка за всички правостоящи места.

Най-скоро обаче е купонът, който кара публиката да изпадне в транс. На 7 февруари Армин ван Бюрен ще разтърси "Арена".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене