Дневници от VIP Dance

Шофирайки през центъра на София в натоварен трафик, Фери е бил засечен от нагла, безочлива, тъпа, проста, малоумна, куха, заблудена, неориентирана, схваната, залухана, бастунска и крива жена шофьорка.

снимки: А. Ашминов

Газ до дупка!

Тези дни Фахрадинчо е преживял лек пътнотранспортен инцидент със своето автомобилче. Шофирайки през центъра на София в натоварен трафик, Фери е бил засечен от нагла, безочлива, тъпа, проста, малоумна, куха, заблудена, неориентирана, схваната, залухана, бастунска и крива жена шофьорка. Доколкото разбрах, тъпата женка се опитала да изпревари Фахрадин в неподходящ момент и когато осъзнала, че маневрата й е неадекватна, се опитала да се прибере обратно в дясното платно, но разстоянието било недостатъчно и тя закачила със задната си броня предния ляв фар, калника и предната броня на Фери.

Шокиращото в случая е, че простата овца изобщо не спряла след инцидента, а напротив – дала газ и съвсем нагло и безочливо избягала от местопрестъплението. Доколкото разбрах, Фахрадин е записал регистрационния номер на тази глистка и вече е подал жалба в МВР. Искрено се надявам, че наглата и бездарна пръдла ше си получи заслуженото според законовите разпоредби за движение по пътищата!!! Аман от кухи и неадекватни жени шофьорки!

We are the world

Миналата седмица едни от гост-звездите в шоуто бяха хорът от Харлем Harlem Gospel Choir. Както видяхме, те са голям взвод от симпатични и талантливи афроамериканци, които вдигнаха зрителите в зала “Фестивална” на крака с изпълнението си на песента We are the world. Любопитното в случая обаче е нещо друго – този взвод от американски изпълнители успя да опустоши почти всички хранителни и питейни запаси в стаята за кетъринг за нула време.

Както няколко пъти вече съм ви споменавал, в навечерието на всеки лайф софийска фирма за кетъринг зарежда и стопанисва една стая, в която има бар с различни напитки и храни. Всичката консумация вътре, разбира се, е напълно безплатна за гостите на VIP Dance и за участниците. За хапване има различни блюда, ордьоври, хапки, сладки и т.н., а за пийване -  разнообразни алкохолни и безалкохолни напитки. В стаята за кетъринг има и няколко високи маси със столове за посетителите, както и телевизорче, на което на живо се вижда случващото се на сцената в момента. Гостите са обслужвани от двама официално облечени келнери, които отварят бара за посетители всеки път точно в 18:00 часа преди лайф! Моята традиция повеляваше винаги към 18:15 часа да отида в кетъринга и да си взема една голема чашка с бяло вино, както и чинийка, пълна с различни видове от папкането.

Този път, когато отидох, обаче шокиран забелязах, че почти всичката храна е опустошена… и то само 15 минути след като барът беше отворен… Погледнах въпросително единия от келнерите, а той ми каза: „Взимай си от това, което е останало, че след малко, ако се върнат пичовете от Harlem Gospel Choir, и това ше ометат.”  В първия момент не можех да повярвам, че певците са постъпили като изгладнял пасаж пирани, но като се позамислих, стигнах до извода, че най-вероятно просто им трябват повече сили, за да могат да пеят, и затова са похапнали добре преди това. Все пак всички сме чували поговорката: „Гладно американче песни не пее!” 

Две футболни идиотчета

Водещите Иван и Андрей са големи футболни фенове и по-точно фенове на ФК “Левски”. Те се интересуват от абсолютно всичко, което засяга и е свързано пряко или непряко с техния любим отбор. Миналата седмица паралелно с един от лайфовете на VIP Dance, който двамата идиоти трябваше да водят, по телевизията се излъчваше и футболен мач между отборите на “Славия” и мразения от тях ЦСКА. Излишно е да споменавам, че тук Иван и Андрей бяха на страната на “Славия”...  Интересното е, че двамата младежи използваха всяка пауза на предаването и изтичваха на спринт до съдийската съблекалня, където има телевизор, за да гледат мача. Когато наближеше момент да излязат отново на сцената, за да водят, те дотичваха обратно. И така по време на цялото предаване: от сцената - пред телевизора, а оттам пак тичешком на сцената.     

Пълен контрол

Светльо Димитров е един от професионалните танцьорчета в отбора на Райна и Фери. През последните дни Светляка си е измислил страхотен начин за забавление. С помощта на мощния си съвременен и модернистичен мобилен телефон той е открил начин да контролира  като с дистанционно управление  телевизорите на територията на залата.  Той използва всеки момент, за да изключи някой от екраните, или просто да превключи на друг канал, което хвърля в паника организаторите по техническата поддръжка на шоуто.  По време на живото предаване в петък например Светльо постоянно гасеше телевизора зад сцената, по който се ръководят организаторите зад кулисите и следят предаването. Всеки път, когато телевизорчето „съвсем случайно” угаснеше, двама души от екипа се впускаха да търсят причината – проверяваха кабели, бушони, шалтери и дори смениха разклонителя, в който беше включен телевизорът.  А всички ние, които знаехме каква е истинската причина за това, седяхме отстрани и се къдрехме от смех!

Този взвод от американски изпълнители успя да опустоши почти всички хранителни и питейни запаси в стаята за кетъринг за нула време.
Този взвод от американски изпълнители успя да опустоши почти всички хранителни и питейни запаси в стаята за кетъринг за нула време.
С помощта на мощния си съвременен и модернистичен мобилен телефон Светльо е открил начин да контролира  като с дистанционно управление  телевизорите на територията на залата.
С помощта на мощния си съвременен и модернистичен мобилен телефон Светльо е открил начин да контролира като с дистанционно управление телевизорите на територията на залата.
Двамата младежи използваха всяка пауза на предаването и изтичваха на спринт до съдийската съблекалня, където има телевизор, за да гледат мача.
Двамата младежи използваха всяка пауза на предаването и изтичваха на спринт до съдийската съблекалня, където има телевизор, за да гледат мача.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене