БНТ е най-гледана в българския ефир в първите два часа от 2014 г. (галерия)

Снимки: БНТ

БНТ е най-гледаната в българския ефир в първите два часа от новата година с рейтинг 7.6, следвана от бТВ (4.7) и Нова телевизия (3.1), съобщиха от националната медия. Концертът „Сцена под звездите" на площад „Княз Александър І" за поредна година превърна БНТ в топ канал в този часови пояс. Над 10 000 софиянци и гости на столицата посрещнаха новата 2014 година в центъра на София в компанията на любими звезди. 

Водещи на мащабното събитие бяха Боряна Каменова и Любомир Ковачев, а сцената събра на едно място изпълнители като ФОНДАЦИЯТА, дует РИТОН, Мария Илиева, Николина Чакърдъкова с Неврокопския ансамбъл, новите идоли на най-младото поколение - Дивна, ВенZи, Михаела Филева, Били Хлапето, Lexus, балет „Веда Джуниър" и много други.

Почти половин милион души привлече първото издание на най-новия реалити формат на БНТ „Най-хубавите години от нашия живот" в новогодишната нощ. Шоуто стартира точно в 21 часа на 31 декември и прикова пред екрана хиляди зрители, предлагайки им емоционална среща с емблематични моменти и личности от близкото минало.

По данни на ГАРБ, в часовия пояс от 21:00 до 22:30 часа националната телевизия са избрали 5,9 на сто от зрителите. За сравнение, по същото време Нова тв са гледали 100 000 души по-малко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене