Николета и клюкарката Лили събират горещи мъже в лимузина

В първата събота на 2014-та година Николета Лозанова и клюкарката Лили събират в една лимузина най-горещите мъже на България. Компанията ще обсъди интересните събития от годината, в която стартира „Поверително от NL."

В първото за издание на най-горещия телевизионен таблоид за 2014-та година клюкарката Лили ще покаже всичко от папарашките разкрития, което остана скрито за зрителите през изминалата година. Неизлъчвани кадри от интервютата на Галена, Цветелина Янева, Емилия и Део ще припомнят емоциите, които звездите споделиха пред камерата на „Поверително от NL". Най-вълнуващото сред тях е това на Галена, в което най-стилната поп-фолк певица признава: „Сексът с Галин е истински страстен!".

Нейната изповед пред DJ Дамян е един от бисерите в колекцията на „Поверитлено от NL" през годината. Самият DJ Дамян ще се качи в лимузината при двете изкусителни красавици - Николета Лозанова и клюкарката Лили. Секссимвола на поп-фолка признава, че е правил секс на най-необичайни места, включително и във фоайето на хотел, където е имало и камери. Без грам притеснение Дамян заявява: „Адски съм разочарован от Емануела като човек!" и допълва: „Интригите са в основата на нашия бизнес. Проблемът е коя ще налапа следващия с пари."

В луксозната лимузина на най-желаната водеща в ефира, се качва и Христо Сираков. Той не пропуска възможността открито да сваля Николета и нейната репортерка. Столичният плейбой разкрива, че е бил готов на ожесточена съдебна битка с майката на сина си Ирен Онтева, но признава, че бившият мъж до нея - Давид, го е спрял. Носителят на прякора „стоте манекенки" е категоричен, че приятелство между мъж и жена не може да има, освен ако жената не е грозна.

Бохемът разкрива най-дълго пазената тайна само за „Поверително от NL" - бременна ли е Зара. Сираков откровено заявява, че с бившата си изгора са в добри отношения. Луксозният воаяж продължава в компанията на Ванко 1. Пред дългогодишните си приятелки рапърът заявява, че многократно е водил разговори с естрадната прима Лили Иванова. В един от тях даже са говорили за общ музикален проект.

Пловдивчанинът признава, че в днешния музикален бизнес не е важно дали можеш да пееш. „Важното е да имаш отношение!" казва Ванко 1 и определя себе си като много палав в миналото. „Днес основен приоритет са децата ми!" категоричен е рапърът.
В първото за годината издание на „Поверително от NL" Кристина Сунгарска ще направи нумерологична прогноза за 2014-та година на Глория, Ивана, Сашо Диков, Яна Димитрова, Преслава, Галена, Део, Анелия, както и на самата кралица на горещия телевизионен таблоид.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене