Подаръците за всички

Една доста позната за всички ни сцена: сутринта на Коледа е и всички ваши близки са се събрали около елхата. Елементът на изненадата все още витае във въздуха, докато всички най-ентусиазирано разопаковат подаръци, които са усърдно опакавани. Всяка година задачата да намерим най-правилния подарък за специалния за нас човек никога не е лесна. Този сезон не избирайте безлични подаръци. Подарете едно магическо докосване. Предлагаме ви няколко идеи за подаръци на лючимите хора.

От майки и бащи до съседа, празничните продукти Braun ни напомнят да отделим вереме и за самите себе си. Когато търсите най-добрия подарък за обичания от вас човек, просто погледнете празничния списък с подаръци от Braun:

За Мама: Човекът, който е винаги там

Майка ви е човекът, на когото винаги сте разчитали за всичко и сега е време да и подарите нещо, което тя винаги може да използва за всичко: Braun Multistick Artiste/Professional – перфектният подарък за всеки, който обича креативното готвене. Мултифункционалният ръчен блендър се справя с всяка задача бързо и точно, спестявайки време и грижи чрез многостранните си функции. Braun Multistick е лесен за употреба, измиване и съхранение.

За Татко: да е хубав, доволен и... гладък

Braun bodycruZer bodygroomer е страхотен уред, който ще помогне на вашия баща или любим да се грижи винаги за перфектността на своя вид. Това е единственият в света bodygroomer, притежаващ тримър за прецизност на Braun и технологията на ножчетата на Gillette Fusion за избръсване и подстригване на окосмяването от гърдите до петите – ефикасно, чисто и гладко... дори под душа. И двете функции могат да се използват или по отделно или заедно, подсигурявайки перфектното стилизиране.

За по-голямата сестра: Работещето момиче, което обича стила и иновацията

За жената, която винаги е в движение, но иска да е в крак с новите, но здравословни техники за разкрасяване, Braun ви дава новата маша за изправяне на здрава коса – Braun Satin Hair с IONTEC. Тя е специално конструирана, за да възвърне блясъка и здравината на косата при нейното стилизиране. Технологията от ново поколение на Braun IONTEC е уникална технология, която защитавайки здравината на косата защитава и обещанието към потребителя за наистина невредно стилизиране.

За най-добрата приятелка: Нежна елегантност

За вашата най-истинска приятелка, която е прекарвала безброй часове с вас в салоните за красота, нещо много специално за зимните месеци: Braun Silk-epil Xpressive Wet&Dry. Това е първиет епилатор, който работи във (или извън) вода. Това е нещото, което го прави изключително благ към изнежената от зимата кожа. Докато топлата вода успокоява тяло и ума, кожата също е по-релаксирана и по-малко чувствителна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене