Лейди Гага ще строи музей на Майкъл Джексън

Лейди Гага планира да открие музей в чест Майкъл Джексън. Певицата притежава вещи на Краля на попа на обща стойност 1, 25 милиона паунда, които е купила през годините.

Звездата увеличава постоянно своята колекция. Миналата година Гага се сдоби с 55 вещи на Краля, включително емблематичното кожено яке от хита " Thriller" от 1983 г. и ръкавицата, инкрустирана с кристали Сваровски, за която плати 117 800 паунда.

Самата изпълнителка съхранява всички свои сценични костюми. Гага харчи милиони, за да събере дрехите на Майкъл и да се убеди, че те ще се съхраняват правилно.

Певицата планира да дава всички приходи от музея благотворително. "Причината да купя костюмите на Майкъл е в това, че моите сценични костюми означават много за мен. Вярвам, че те носят енергия и спомени. Вярвам, че енергията на феновете засяда в тях. Исках да запазя това за себе си", споделя Гага.

В момента 27-годишната звезда умува за мястото, където ще бъде издигнат музеят. Тя обмисля градчето Гари в Индиана, където започва кариерата на Майкъл Джексън, Ню Йорк или Лос Анджелис, в близост до неговото имение "Невърленд".

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене