Анна Чапман, бившата руска шпионка, пуска собствена линия (снимки)

Снимка: <span class=

Бившата руска шпионка Анна Чапман пуска собствена линия, пише руският сайт www.nvdaily.ru.

Чапман бе екстрадирана от САЩ миналата година и за нула време стана тв и маркетингова икона. Получи орден от президента Дмитрий Медведев, снима се гола с пистолет за мъжко списание, вдъхновявайки юношеската организация на Путин "Млада гвардия", и бе наречена от руската преса Агент 90-60-90. Не заради шпионските си подвизи, разбира се, а като признание за идеални пропорции на талия, ханш и бюст.

Сега тя пуска собствена колекция от рокли. По време на търговския панаир в Турция тя представи линия от рокли и аксесоари. Те ще бъдат пуснати в продажба в Русия през февруари.

"Колекцията от рокли е с цени и стил достъпни за всяка рускиня. Дрехите ще бъдат пуснати за продажба през февруари първо онлайн, а след това и в магазините в цяла Русия", каза Григори Белкин, говорител на банката, в която Чапман е съветник.
 



Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

"Колекцията е създадена изцяло в Русия. Включени са мотиви от руските народни приказки и фолклор. Ще бъде достъпна в много градове, включително в Москва и Сочи", каза Анна Чапман пред руския ежедневник "Вечерная Москва".

Руски уебсайтове за мода публикуваха снимки от представянето на колекцията в Анталия, Турция. Дамските чанти в нея напомнят на класически руски романи като "Какво да се прави" на Николай Чернишевски.

През 2012 година по време на модно дефиле в Турция, част от което бе самата Чапман, шпионката случайно изпусна пистолет, който носеше със себе си.

Животът на Анна преди завръщането ѝ в Русия остава мистерия. Понастоящем официалната ѝ длъжност е съветник на президента на банка Fund Service Bank, въпреки че функциите ѝ там остават неясни. Бившата шпионка има и собствено телевизионно шоу за свръхестествени явления.

През юли миналата година Анна Чапман предложи брак на бившия агент на американското разузнаване Едуард Сноудън.

Снимка: http://calvertjournal.com
Снимка: http://calvertjournal.com
Снимка: http://calvertjournal.com
Снимка: http://calvertjournal.com
Снимка: http://calvertjournal.com
Снимка: http://calvertjournal.com
Снимка: http://calvertjournal.com
Снимка: http://calvertjournal.com
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене