Тръгва първият руски сериал с Жерар Депардийо

Жерар Депардийо 
Снимка: Ройтерс

Първият руски комедиен телевизионен сериал с участието на известния френски актьор Жерар Депардийо тръгва от понеделник, съобщи телевизия TNT.

От една година насам той е гражданин на Руската федерация. Актьорът се отказа от френското си гражданство в отговор на планирания от френското правителство извънреден данък върху най-богатите французи.

В популярния сред руските младежи сериал "Зайцев+1" Депардийо се превъплъщава в образа на Жора, баща на главния герой, който страда от раздвояване на личността. В интервю за в. "Комсомолская правда" актьорът обясни, че репликите му са били на френски, които ще бъдат дублирани.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

"Но фразите, които непременно трябваше да произнасям на руски, бяха преведени и ми ги показваха изписани на големи табели", сподели Депардийо.

"Разбрахме, че никой от руските актьори не е подходящ за тази роля, а Депардийо се оказа съвършеният. Той много обича свободата и авантюрите и както сериалът, така и неговият персонаж, са му много близки", заяви Евгений Никишов, помощник на главния продуцент.

"Снимките на този сериал бяха голямо удоволствие за мен. Чудесно е да чувстваш духа на младите хора. За мен е чест да играя в "Зайцев+1". В Русия се чувствам много добре", подчерта актьорът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене