Звезда от "Здрач" събра над 200,000 долара за български улични кучета

Келън Лъц пусна тази своя снимка с кучетата от България в профила си във фейсбук.

Актьорът Келън Лъц помогна да се съберат над 200,000 долара за местен приют за кучета в България, заедно с екип от актьори от новият си филм „ Херкулес" съобщи "Контактмюзик".

Звездата от „Здрач" е любител на животните и най-вече на кучетата. Той беше в България за снимки на новия си филм „Херкулес" миналата година. След като вижда колко много кучета у нас живеят на улицата без дом, звездата решава да направи нещо по въпроса и ето резултата.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

В интервю Лъц обяснява: "Няма закони в България за последиците от това, което хората правят с техните домашни любимци,така че много хора злоупотребяват с това и изоставят животинчетата си. Има бездомни кученца навсякъде и това разбива сърцето ми и се сетих за тази невероятна организация, която да спаси кучетата. Те са помогнали вече на 500 кучета, които живеят ж специално приспособени къщички и са против евтаназията. Така че всички актьори от „Херкулес" решихме да помогнем и в нашите почивни дни ходим до там и разхождаме кучетата. Дори кръстихме едно Херкулес! С общи усилия успяхме да съберем 200,000 долара за това място".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене