Любовта изправя Севера срещу Юга

В новия сериал на Би Ти Ви Къванч раздава юмруци.

Голяма тайна отдалечава двама братя един от друг, но в същото време е и единствената причина, която ги събира. Сагата, която връща на екран турския Брад Пит, започва на 14 януари по Би Ти Ви.

Сериалът "Север Юг" разказва за трудната битка за оцеляване на двама братя - Кузей (в превод от тур. Север) и Гюней (Юг). Те имат различни амбиции и са поели по различни пътища. Единственото нещо, което ги обединява, е Джемре - момичето, в което и двамата са влюбени.

Къванч Татлъту влиза в ролята на Кузей - смел, непокорен и спонтанен млад мъж, който не толерира несправедливостта. Трудно контролира гнева си. Често оставя юмруците да говорят вместо него. Най-голямата мечта на Кузей е да стане офицер и затова иска да учи във военна академия.

Брат му Гюней (Буура Гюлсой) е пълна негова противоположност. Той е спокоен, търпелив, не предприема действия, без да обмисли нещата, представя се отлично в училище. Работи усилено, за да може да напусне ограничения свят на баща си.

Събитието, което унищожава живота на двамата братя, е преместването на Джемре в квартала. В началото тримата стават близки приятели и прекарват по-голямата част от времето си заедно. Един ден преди Гюней да се яви на изпит за университета, Кузей се е подготвил да признае на Джемре за любовта си към нея. Но тогава той разбира, че тя вече е направила своя избор - да бъде с Гюней.

Развоят на събитията в онази нощ остава в тайна и става причина пътищата на двамата братя да се разделят. След случилото се Кузей влиза в затвора, а Гюней е приет в университета, което му разкрива нови хоризонти.

Четири години по-късно Кузей е освободен, но не може така лесно да заличи преживяното. Когато се завръща у дома, всичко се е променило. Гюней и Джемре правят планове за сватба. В същото време Гюней следва пътя, който ще го отведе до мечтания богат живот.

Със завръщането на Кузей всичко, което дотогава е вървяло по план, се променя. За тази роля се променя и самият Къванч Татлъту. Само за четири месеца актьорът успява да отслабне с 13 килограма.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене