bTV Cinema тръгва на 7 декември

Сред най-хитовите заглавия, с които ще стартира каналът, са шестте епизода на култовата сага "Междузвездни войни", като за първи път на малкия екран ще бъде излъчен и "Епизод 3: Отмъщението на ситите". "Ледена епоха", "X2", "Телефонна клопка", "Лепнат за теб", "Бракувани", "Лигата на необикновените", "Ван Хелзинг", "Аризонска мечта", "Големите надежди".

На 7 декември тръгва новият телевизионен канал в семейството на bTV - bTV Cinema. Той е част от мултиканалната платформа на bTV, която вече стартира успешно с комедийния канал bTV Comedy.

Тематичните канали bTV Cinema и bTV Comedy са естествено продължение на bTV. Програмните им схеми са планирани така, че да допълват и обогатяват програмата на bTV с различно по жанр съдържание. Идеята е във всеки един момент от деня зрителят да има по-голям избор и разнообразие и да може да намери желаната от него програма.

bTV Cinema ще се разпространява по кабел и сателит и e български канал, който изцяло излъчва само филми и сериали. Появата му е уникално и съвсем ново за нашия пазар явление и отговаря на потребностите на зрителите.

В програмата на bTV Cinema ще намерят място хитови филми и сериали от всички жанрове: комедийни, екшън, трилър, фантастика, драматични, романтични, семейни и др. Освен качествено американско кино, зрителите на новия канал ще могат да видят и образци на европейското кино.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене