В събота избираме Топ Модел на България

Диана Иванчева е носителка на титлата Top Model of the World за 2008, а на световните финали е втора подгасничка на победителката.

На 28 ноември в „Калоянова крепост" - Велико Търново ще се проведе финалът на световния моден конкурс Top Model of the World.

В продължение на месец модните екперти от агенция Expose Model обиколиха страната в търсене на новият ТОП МОДЕЛ на България. По време на кастингите се явиха повече от 100 момичета. 15 от избраните ще се състезават в три конкурсни кръга на финала за престижната модна титла на Top Model of the World, а една от тях ще представи България на световните финали в края на 2009.

Водещи на модното събитие,  ще са две от моделките на агенция Expose Model Гери Дончева, позната ни от "Станция НОВА" и Петя Велкова. Специални гости на шоуто ще бъдат поп звездите Жорж и Аксиния, които ще забавляват гостите и по време на афтър партито.

Освен възможността да представи страната ни на световните финали победителката в конкурса ще получи и специално изработена корона, която е препратка към корените на търновските царици от второто българско царство.

Списание "Хай клуб" е основен медиен партньор на събието.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене