Двоен албум от Сийл

Двойното CD с най-добрите песни на Сийл от 30 ноември в музикалните магазини.

Повече от 20 години Сийл създава световни хитове, които неизменно присъстват в клубовете, по радиото и, разбира се, в музикалните класации. В над 17 милиона екземпляра са продадени шестте студийни албума на певеца, а освен многобройните международни златни и платинени отличия се отличават няколко награди Brit, едно Грами и едно отличие Ivor Novello.

В бестовата тава са вкючени всички класики на певеца. Между тях се нареждат хивете Kiss From A Rose, Killer, Crazy, Love's Divine, Amazing, Prayer For The Dying и други.  В албума е включенa и live смесица от три соул парчета, записани през 2009-та година, както и две хитови смесици, които досега не са присъствали в никои от музикалните проекти на Сийл, а именно My Vision, записана с британския DJ и хаус продуцент Jakatta и Les Mots- дует между Сийл и Милен Фармер.

В Hits има и две нови песни. Thank You и I'm Your Man, написана от Ashford & Simpson, която в средата на 60-те години се превръща в хит, благодарение на Боби Тайлър и The Vancouvers.

  На CD от "Орфей Мюзик"/Warner Music International

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене