Силвестър Сталоун отново ще е Роки

Силвестър Сталоун

Силвестър Сталоун потвърди, че отново ще се превъплъти в образа на прочутия екранен герой Роки Балбоа, съобщи "Контактмюзик".

Новият филм ще се казва „Крийд" и ще включва персонажи от култувата поредица. В нея Сталоун ще играе застаряващия боксьор Роки Балбоа, който решава да тренира внука на прочутия си опонент и приятел Аполо Крийд.

Ролята на Крийд се изпълнява от актьора Крал Уедърс, припомня още изданието. В новата продукция в ролята на внука зрителите ще видят актьора Майкъл Б. Джордан.

Плановете си за филма „Крийд", Сталоун е споделил като гост на шоуто на британеца Джонатан Рос. Там той е заявил, че феновете не трябва да въприемат проекта като „Роки 7".

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

"Забавно е, защото хората смятат, че ще заснемем седми филм от поредицата "Роки".Това обаче не е така - в новата лента прочутият ми герой ще играе само поддържаща роля. Той вече е на възраст и не е във форма и иска да предаде знанията и уменията си, докато все още има време", споделя Сталоун.

Холивудският актьор, който освен изпълнител на главната роля във всичките шест филма от поредицата "Роки" е и техен сценарист, ще работи над новия проект с режисьора Райън Куглър.

27-годишният Куглър дебютира в киното с независимата драма "Инцидентът на станция "Фрутвейл".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене