Истина или лъжа: Мария Игнатова била хипохондричка

През последните дни Мария Игнатова не излизала от лекарските кабинети, пишат клюкарски издания. Половинката Димитър Рачков бил силно притеснен заради състоянието на любимата си. Жълтите писания допълват, че тя всъщност нямала никакво заболяване, но непрекъснато се притеснявала, че нещо не е наред. Всички лекари се опитвали да обяснят, че страда от тежка хипохондрия, всичко останало било наред, но тя не им вярвала, развиват историята си клюкарските медии.

Лъжа е, категорично отрекоха клюките от екипа на "Господари на ефира", с които Мария Игнатова работи.

Тя няма как да обикаля по лекарските кабинети тези дни, защото изобщо не е в България. Здравословното състояние е отлично и изобщо не страда от хипохондрия. Половинката на Димитър Рачков от миналата неделя е на едноседмична почивка в Африка с майка си. Това е и причината самата тя да не успее да отрече клюкарските твърдения за себе си.

Екипът на Маги и Джуди Халваджиян очакваше вчера Мария да се прибере в София. Предстои им работа върху няколко проекта и трябва да обсъдят с Игнатова в кой от тях ще се включи. Последният ангажимент бе в "Х Фактор", където бе водеща заедно с Алекс Раева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене