Съпрузите в развод Клое Кардашиян и Ламар Одъм продават имението си

Сестрата на Ким Кардашиян - Клое, която наскоро подаде молба за развод със съпруга си Ламар Одъм, е обявила доскорошния им семеен дом за продажба. Явно е време двамата отчуждени съпрузи да разделят своите активи, за да може всеки от тях да продължи живота си самостоятелно.

Най-малката от трите сестри Кардашиян се надява да вземе от екзотичния си дом, който се намира във великолепен район на Лос Анджелис, поне 5,5 милиона щатски долара. 29-годишната риалити звезда вече обяви желанието си за ново начало през тази година .Обявяването на имота в продажба идва само около месец след като Клое подаде въпросната молба за развод, обвинявайки Одъм в злоупотреба с наркотици и изневери. Тя изгони Ламар от общия им дом още през август, но двамата все пак си дадоха няколко месеца за размисъл.

Колкото до къщата, тя е с площ от 840 кв. м и е купена за 3,9 милиона долара през декември 2009 година. След това Клое я реновира изцяло и я превърна в прекрасно екзотично имение в средиземноморски стил. Къщата се намира в задънена улица и е заобиколена от огромни тревни площи, голям плувен басейн и прекрасна тераса със зона за хранене.

Домът има 6 спални със самостоятелни бани и дрешници, като всички изящни детайли в интериора са дизайнерски. В декора се забелязват много облицовки от камък и мозайка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене