Хаус колекцията на годината е вече в България

20 от най-горещите ремикси на най-добрите хаус тракове в момента, или повече от 30 топ диджея на едно място - това определено е The Definitive House Collection за 2010!House 2010 - Essential Selection е новата колекция с най-горещите хаус хитове в момента, които ще бележат клубния живот у нас в следващите няколко месеца!

Компилацията включва уникални ремикси на бъдещи и настоящи класики в безспорно най-популярния жанр на електронната музика. Албумът споделя 20 трака, покриващи почти всички разновидности на съвременната хаус музика, с лек, но заслужен акцент върху вокалния хаус и минимъл саунда.

Не е за пренебрегване фактът, че House 2010 - Essential Selection е единствената по рода си компилация на музикалния пазар в България - чисто нови тракове, които са неизменна част от сетовете на най-големите диджеи и задължителен гост във всички клубове по земното кълбо. Сега най-добрите представители на жанра могат да бъдат с вас навсякъде, носейки парти настроението 24/7, в хаус албумът на годината.

Проектът започва с ремикс на Peter Luts на новия хит на вече утвърдения на сцената проект Natural Born Grooves - Bad Bad Baby. Завладяващите вокали в песента пък са дело на легендата в денс музиката - Thea Austin, записала класиката Rhythm Is A Dancer със Snap! Неповторимият Jason Rooney отново е в тандем с Alex Gaudino за ремикса на последния хит на италианския топ диджей - Take Me Down (To The Water). Силно латино присъствие и морски полъх чуваме в третото парче - Ai Ai Ai , дело на нашумелия DJ Brizi и горещите вокали на Laura Gaeta - тандем, който записа вече няколко уникални хаус изпълнения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене