"Найт флайт" - най-шеметният нощен клуб

Посетителите на „Найт Флайт” ще имат възможността да притежават специални членски карти и ще бъдат обслужвани от професионално обучен екип. Заведението разполага и с ВИП паркинг за 25 автомобила.

Най-атрактивният нощен клуб на София - „Найт Флайт" - отваря врати на трети декември, (четвъртък).  Разположен в самия център на столицата, клубът ще бъде отлично място за концерти на най-актуалните изпълнители, специални промоции, корпоративни мероприятия, ревюта и забавления от най-висока класа.

Заведението е разположено на две нива - партер и ВИП балкон, като общият капацитет е над 1000 души. Обособени са две лобита на първо и второ ниво, а баровете са общо четири.

Клубът е с ултра модерен дизайн и е оборудван с уникална за мащабите на България озвучителна, осветителна апаратура и специални ефекти, съобразени с всички най-съвремени изисквания на европейските стандарти.

На сцената е монтиран огромен LCD екран с площ 30 кв.м., както и множество други мултимедийни екрани, разположени във всички точки на заведението, включително и на входа.

„Найт Флайт" разполага с огромна сцена, с размери 15 х 7 метра и височина над 8 метра, която позволява на нея да се изявяват широк спектър артисти, включително оркестри и рок групи. Заведението ще предлага само музика на живо в различни музикални стилове. 

„Найт Флайт" разполага със собствен бенд от седем музиканти и четирима първокласни солови певци с огоромен опит и репертоар и изпълненията им ще бъдат изцяло на живо. Всички български и чуждестранни звезди са подготвили вече специални концертни програми за участията си в клуба, които изключват плейбек.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене