Рачков се обяснява публично в любов

Гост тази събота в „Търси се..." по bTV ще е един от най-популярните български актьори - Димитър Рачков. Дали е толкова забавен в живота и кои са трудностите, през които е преминал - това ще разкрият най-близките му хора, с някои от които зрителите ще се срещнат за първи път.

Първата изненада за Рачков ще бъдат продуцентите, които откриват таланта му на телевизионен водещ - Магърдич и Джуди Халваджиян. Като най-голям недостатък на актьора те ще изтъкнат непрекъснатите му закъснения за снимки. „90 процента от Рачков в живота е смях и само 10 тъга", признава Джуди Халваджиян. „Виждал съм го в трудни моменти. Много е тъжно да видиш Рачков тъжен", пък споделя Маги. Какво още ще разкажат продуцентите за него, зрителите ще видят тази събота в предаването.

За невероятната химия, която има с Рачков ще разкаже и Васил Василев- Зуека. Той ще упрекне Рачков, заради решението му да напусне театъра и ще го провокира да се впусне в една от драматичните си роли на сцената - тази на Отело.

Безспорно най-вълнуваща ще бъде срещата на актьора с неговите родители. Семейство Рачкови ще разкаже колко им липсва сина им и как са преживели всичко заедно с него. Какво още ще признаят за него те и каква е била мечтата им за реализацията на сина им, ще стане ясно в студиото на предаването. „На този етап на него му липсва едно истинско семейство", смятат родителите на актьора, които изключително много му помагат в отглеждането на сина му.
Рачков няма да скрие емоциите си от най-милата среща за него - тази със сина му - Димитър Рачков -младши. „Тати е много смешен. С него ходиме на басейн", ще признае по детски 3-годишното дете. „Това е съществото, за което бих направил абсолютно всичко на света", ще признае Рачков. В студиото на "Търси се..." актьорът ще сподели още, как е преживял раздялата с майката на Митко.

За новата любов на Рачков ще разкаже приятелката му и колежка Мария Игнатова. „Той изобщо не е романтичен и изобщо не е ревнив", споделя Мария. Развълнуван Рачков ще се обясни в любов на Мария именно от ефира на „Търси се..". Мария пък ще го помоли да я имитира.

Какви други изненади са ви приготвили в предаването ще видите в събота.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене