Хадауей в България

Най-запалените фенове на Хадауей вече могат да намерят билети за двата му концерта в България в мрежите на eventim.bg и ticketstream, както и в магазините на Германос, Пикадили, Техномаркет и Office 1.

Тази година новогодишните празници започват по-рано! На 17 декември за концерт по случай рождения ден на радио ENERGY идва един от най-хитовите изпълнители на 90-те години Хадауей!

Радиото, което пуска любимите ви песни от 90-те и най-големите хитове от последните години, ще празнува рождения си ден с уникално парти в два от градовете, където ENERGY звучи - в София на 17 декември в зала "Флоримонт Експо" и Пловдив - на 18 декември в обновения клуб "Планет Бар Де Лукс".

Гостуването на Хадауей в България по покана на радио ENERGY е първо за него в България и на Балканите. Тематично шоу с ретро намигване и модерни аудио и визуални ефекти, представени от DJ и VJ, които ще подгреят публиката преди на сцената да стъпи звездата, обещават организаторите от "Селект Мюзик Медия".


Хадауей изпълнява най-успешния си сингъл What Is Love през 1993 година и от тогава тази песен се превръща в тотален хит и до сега. Сингълът е продаден в над 500 000 копия и достига номер 11 в световната класация на Billbord Top 100. Видеото към What Is Love има над 25 милиона гледания в световния гигант за видео споделяне Youtube.

От днес до 17 декември 50 от най-верните фенове на радиото и на Хадауей ще могат да спечелят безплатен пропуск до концертите на звездата в София и Пловдив. Единственото, което трябва да направят е да слушат ENERGY и да следят за условията на играта.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене