Житейските любовници Сантра и Кристо

снимки: Момчил Христов, грим: ID Fashion Studio

Няма как да не знаете кои са Сантра и Кристо... И вечният въпрос към тях, от който дори журналистите са се уморили - били ли са, ще бъдат ли, или са гаджета. Е, те отново не отговориха, но споделиха доста за отношенията си. Вижте как мина разговорът ни, който постоянно беше на ръба между шегата, метафорите и истината.

Питам ги първо с какво се занимават в момента и те започват: „Аз работя на строеж, той е хамалин" - казва Сантра и Кристо веднага захапва: „Да, тя ми дава тухлите, а аз ги нося, където трябва. Разбира се, на четири тухли една свършва в главата й, но тя е твърдоглава и обикновено тухлата губи." Встрани от това важно уточнение казват, че след последния им издаден сингъл „Тръгвай си" подготвят нов, който ще излезе съвсем скоро. Извън музиката водят свое предаване в телевизия The Voice, което се казва The voice of Santra and Cristo, а тя се готви да направи и интернет сайт специално за момичета. „Не е тайна, че трудно се изкарват пари с музика, но за нас е важно да се прави нещо креативно и се опитваме всеки проект да е повече от предишния", казва певицата, а Кристо пък в стила, в който започнахме, продължава: „Аз иначе имам дребен наркобизнес и шест-седем момичета работят за мен... Оk, майтапът настрана, пеенето го комбинираме с участия по благотворителни събития. За нас е много важно човек да прави нещо стойностно с популярността, която има. Стараем се да даваме личен пример и да помагаме. Стана модерно хора да търсят популярност заради самата нея, без да имат никакъв талант."

Освен всичко това двамата кроят планове да правят музиката си и в Америка. Казват, че имат възможност и мениджър в САЩ и се гласят да направят нещо стойностно там.
И ето че захващаме любимата им тема - какво има между Сантра и Кристо освен че са приятели от 12 години, много са близки и... говорят доста объркано за отношенията си. „Какво значи гаджета? Ние споделяме едно от най-красивите и готини неща в живота, правим изкуство заедно" - казва мъжката половинка на дуета, а нежната допълва: „Да, това е почти наравно със секса, изкуството ни се получава почти толкова добре, колкото и той." След това, повлияни от вмъкването на сравнението със секса, вкарват в разговора дребни вулгаризми, но скоро се връщаме на въпроса. „Във всяко твърдение за нас има истина - заключва все пак Сантра, - но следващият ни проект ще хвърли повече светлина върху истината за отношенията ни. Това е въпрос за много хора, даже и за самите нас..." Кристо влиза във фаза на размишления и продължава така: „Всъщност какво означава гаджета, ние сме много повече от това, с това момиче правим секс всеки ден... ъъъ, исках да кажа музика всеки ден. Почти постоянно сме заедно, работим, забавляваме се. Ако бяхме гаджета, досега да сме се оженили." Тук идва следващото объркване: „Кой знае, може да сме женени", допълва Сантра. Е, аз бих казала, читатели, изчакайте проекта! Може и да разберем каква е истината.

Разбутваме темата, за да поговорим за по-забавни неща, а именно екстремното им ежедневие. Сантра разказва как в седеметажната сграда на телевизията двамата играят на „мисията невъзможна". „Аз пея основната мелодия и той ми припява. Слизаме по стълбите супербързо, заставаме до стената с въображаем пистолет, крием се, блъскаме се в стените, шпионираме." „О, ние постоянно правим простотии - продължава Кристо. - Веднъж в почивката на предаването ни в The Voice Сантра ми заби як шамар. Скарахме се за някаква глупост, аз бях със слънчеви очила, тя ме удари, ухото ми свири около 40 секунди, а очилата ми се бяха забили в лицето. Исках да я хвърля от петия етаж. Но никога не бих я ударил." Всъщност се оказа, че най-често се карат заради: "Различия в мненията и когато Сантра започне да ми се прави на шеф - продължава Кристо. - Властна е и обича да контролира нещата. Аз съм толерантен, но като ми падне пердето..." И тук се захапват: „Аз съм властна, но той има голямо его." Следва обсъждане на това, че всички велики артисти са имали голямо его. После темата неусетно се пренася към Бойко Борисов, после към гангстерите и към въпроса ми дали все пак Кристо е един от тях... Леко е притеснен, но отговаря: „Аз съм всичко - и гангстер, и майка, и татко, и лош, и добър. Всеки от нас е по малко от всичко, както казва Марлон Брандо. Аз се чувствам точно така."

И най-сетне един по-сериозен въпрос - питам ги как се справят с трудностите. „Най-важното е да можеш да се приспособяваш към ситуацията" - обяснява певицата, а рапърът отговаря на свой ред: „Аз с трудностите се справям, като не ги приемам като трудности, а като нещо, което ме прави по-добър."
И след като вече сме посдъвкали темата за техните неизяснени отношения, питам ги дали все пак имат други половинки до себе си. „Аз не оставам без гадже - отсича Кристо, който за пореден път хвърля многозначителен поглед къма Сантра. - Сегашното ми гадже е хубаво момиче и в момента се занимава с това да прави Кристо щастлив. Не обичам да говоря за личните си неща. Никого не го интересуват." Сантра обаче е малко по-открита: „Имам човек до себе си, който се занимава с бизнес. На 28 години е. Аз обаче обичам свободата си и не ми харесва да се чувствам ограничена. Не мога да кажа, че искам да се обвързвам сериозно. Имах няколко връзки, бях силно влюбена, съобразявах се с другия, но това не ми влияеше добре... В момента, в който се разделяхме, чувствах облекчение. Най-важното е с когото и да си, да бъдеш самият себе си."

Близостта между двамата ми събеседници често е била и пречка за подобни техни връзки. „Ревнували са ме от него винаги - казва певицата. - В телефона ми Кристо е записан като My Love и често гаджетата са ме питали защо. Все пак аз не съм давала на никого да сложи ръка на тази част от живота ми, защото Кристо е човекът зад мен каквото и да се случи. Хората при нас са идвали и са си отивали, но ние двамата винаги оставаме един зад друг."

На всичкото отгоре се оказва, че те се ревнуват и помежду си. „Това е цивилизована ревност, придружена с уважение към избора на другия и към личната му свобода - уточнява рапърът. - Все пак и двамата имаме собственическо чувство един към друг след толкова години. Винаги взимам предвид мнението на Сантра относно момичетата, които искат да имат общо с мен." И тук певицата се сеща: „Ние много пъти сме се провокирали като малки. Аз му посочвах момиче, което трябва да свали, а той на мен момче. Интересно се получаваше." Една от случките е такава - певицата избрала момиче на приятеля си, а той отишъл и казал: „Това тука е Сантра, певицата, и ако искаш да се запознаеш с нея, трябва да се целуваш с мен." Момичето се съгласило на изкусителното предложение, а след това наистина се запознало с „половинката" на Кристо.

За него

  • какво мислиш за изневярата: можеш да изневериш само на себе си
  • най-нестандартното място, където си правил секс: кабинков лифт
  • какво мислиш за секса за една нощ: одобрявам го
  • обичам: българче да се наричам
  • ако бях животно, щях да съм: аз съм животно

За нея

  • какво мислиш за изневярата: що? какво си чула? не е вярно
  • най-нестандартното място, където си правила секс: в гората
  • какво мислиш за секса за една нощ: не одобрявам
  • никога не пропускам: прогнозата за времето
  • истинската любов за мен е: първата
  • ако беше животно, щеше да си: лъвица
  • трябва да престана да: отговарям тъпотии

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене