Райна призна: Излекувах любовта си!

 „Райна си е купила титлата", „Всичко е нагласено", „Е как така пък точно Райна и Фери спечелиха", „Чалгата победи" - да, имаше и такива коментари след убедителната победа на звездни отбор. Но ние сме свикнали да се съмняваме в честността на финалите на реалитата.

Как се чувстваш като победител?
- Чувството е страхотно. Близо две денонощия не съм спала. Първото денонощие от напрежение и от притеснение от това как ще се представя на финала, а сега, защото след финала отидохме да купонясваме и се забавлявахме цяла нощ. Дори и да бяхме загубили от Боби и Мария нямаше да ни е толкова гадно, защото те също заслужаваха да победят.

Постигна ли това, което си постави за цел във VIP Dance?
- Да, чувствам се много щастлива. Но аз смятам, че успехът ни се дължи на това, че хората усетиха искреност в нашите танци. Усетиха, че се забавляваме и го правим от сърце. Също така усетиха, че имаме амбицията и хъса да го постигнем. И най-вече харесаха нашите танци.

Но имаше и ваши колеги, например Деян Донков и Кристина Милева, които заявиха, че имате болни амбиции за победа.
- Аз на няколко пъти заявих, че като си поставя цел, и я преследвам. Но не мисля, че съм си поставила нереални цели. А мнението на Деян и Кристина слабо ме интересува. Нормално е той да подкрепя приятелския отбор. Аз по време на шоуто въобще не съм общувала с тях. Те през цялото време пазеха дистанция. Но беше много грозно Деян да прекъсва хората, които бяха поканени да ни защитават, по този начин. Някой каза, че бил пиян. Той не знае какъв човек съм, за да ме коментира. Неговите аргументи бяха: чалга, чалга, чалга.

А как ще коментираш слуха, че си си платила титлата?
- Моля?! Това е пълна глупост. Да съм си платила 58 % и мисля, че в момента това си го измисляш. Мислиш ли, че аз мога да излъжа 58% от аудиторията на това предаване. И коя съм аз, че да си плащам. В момента се търси някаква интрига. Не съм влязла в шоуто за PR.

Слух те свърза със Светльо?
- Свикнала съм да ме спрягат с кой ли не. Очаквах, че като танцувам със Светльо, ще се появят подобни клюки. Нормално е, той е младо момче. А и аз от известно време съм сама.

Дългите тренировки излекуваха ли любовната ти мъка?
- Мина много време оттогава. И, общо взето, денят, в който аз взех това решение, беше преди около една година. Все не намирах време, мислех, че нещата ще се оправят. Но в крайна сметка времето лекува и аз вече се чувствам излекувана. Коцето на финала ми написа много прочувствен SMS, в който ми каза, че е плакал, докато ме е гледал, че бил горд с мен. Аз изпитвам много приятелски чувства към него. Искам да бъде щастлив, така както той иска аз да съм щастлива.

Интервюто с Фери четете в новия брой на "Хай клуб", който е на пазара от четвъртък.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене