Двойна порция смях стартира по Дисни Ченъл

Стартира двойна порция смях за почитателите на ситкомите по Дисни Ченъл. От 25 януари телевизионният канал представя новата поредица „Лив и Мади".
Две близначки от две различни планети! Комедийният сериал разказва за премеждията и трудното общуване на две сестри, породено от огромните им различия.

В продукцията участва новата звезда на Дисни - Дов Камерън. Въпреки крехката си възраст, 17 - годишната тийнейджърка изпълнява блестящо двойната роля на близначките.

Дов се превъплъщава в персонажа на Лив Руни, холивудска звезда, която се завръща у дома в Уисконсин след 4-годишно участие в хитово ТВ шоу. Едновременно тя влиза в образа и на другата близначка - Мади Руни, местна баскетболна знаменитост, с коренно различни интереси от тези на сестра си Лив.

В сериала, част от семейните блокове на Дисни Ченъл, участват също Джоуи Браг и Тензинг Норгай, в ролите на братята Джоуи и Паркър Руни, Бенжамин Кинг - като бащата Пити Руни, и Кали Роча, като майката Карен Руни.

В премиерния епизод Мади е обявена за капитан на баскетболния отбор, точно в момента, когато директорката на училището съобщава, че вече няма средства за отбора. В опита си да промени решението й, Мади се обръща към момичетата от отбора за подкрепа, но те я изоставят. Твърдо решена да промени нещата и да върне баскетболния тим, Мади е принудена да помоли за помощ Лив, за да й помогне да спечели уважението на отбора си отново. В същото време другата част от семейство Руни, братята Паркър и Джоуи, се опитват да намерят избягали тарантули, които Паркър донася от училище, преди майка им да разбере.

Дългоочакваната премиерата ще се излъчи на 25 януари, събота от 11:00 часа по Дисни Ченъл. Първото промо на сериала в България беше излъчено на 23 ноември миналата година, а предпремиерата - на 7 декември. Сериалът е създаден и продуциран от Джон Бек и Рон Харт, които са част компанията It's a Laugh Productions, за Дисни Ченъл.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Модата продължава да бъде за много слаби хора
Иван Христов с ново амплоа – ще става певец или китарист?
Свалката с колежка - извън офиса и бъдете дискретни
Стартира инициатива „София – световна столица на спорта за 2024 г.“

Напишете дума/думи за търсене